Receptionist till Bring i Helsingborg!

Receptionist till Bring i Helsingborg!

Är du student och intresserad av ett meriterande sommar-och extrajobb parallellt med studierna? Trivs du i en miljö med varierande arbetsuppgifter och där du varje dag på arbetet får bemöta kunder och besökare med din förstklassiga service? I så fall har vi arbetsplatsen för dig! Vi söker dig som är en prestigelös person och som har ett öga för vart du behövs och vad som behöver göras. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brings räkning en person som kan arbeta som Receptionist på heltid i sommar mellan veckorna 28 - 30. Därefter kommer jobbet att fortsätta under hösten vid behov och heltid under lov.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work..

Arbetsuppgifter

Du är företagets röst och ansikte utåt. Dina primära arbetsuppgifter är att besvara samtalen som kommer in till Brings gemensamma växel. Du tar även emot och välkomnar företagets alla besökare.
 • Ge service till besökare, interna kollegor och till de som ringer Brings växel
 • Bistå med intern service såsom påfyllning av kaffemaskiner och att hålla ordning i kök och konferensrum
 • Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
En del i ditt arbete kommer även innefatta enklare administrativa uppgifter av varierande slag såsom kontering, och administrering av telefonabonnemang och passerkort.

Vi söker dig som
 • Är student vid högskola eller universitet och tar examen tidigast sommaren 2020
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska eftersom kontakt med personer via både mail och telefon på båda språken är en stor del av rollen
 • Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
 • Har B - körkort
Det är ett plus om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, att jobba med telefonen som främsta verktyg eller har jobbat i en reception tidigare.

Du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi. Att ge alla du möter extraordinär service är en självklarhet för dig, du agerar tillmötesgående och vill överträffa andras förväntningar. Du driver på egen hand ditt arbete framåt och fattar självständigt beslut samtidigt som du är flexibel. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att göra ett riktigt bra jobb.

Övrig information
 • Arbetstider: Vardagar dagtid, 08:00 - 17:00
 • Omfattning: Heltid i sommar mellan vecka 28-30, deltid paralellt med studierna
 • Placering: Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden och hjälper till med logistik till eller från övriga världen oavsett trafikslag. Med över 6000 medarbetare arbetar företaget utifrån tydliga värderingar: ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.