Operatör till LK Armatur i Helsingborg!

Operatör till LK Armatur i Helsingborg!

Är du en samarbetsvillig och stöttande kollega, som sprider positiv energi omkring dig och är villig att ge det lilla extra? Då kan du vara nästa operatör till LK Armatur!
På LK Armatur blir du en del av en kultur där utveckling och omtanke är en självklarhet. Här är det människorna som står för företagets framgång. Sök tjänsten idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Genom att ständigt ligga i framkant och möta marknadens krav på nya produkter och tjänster har LK Armatur växt till att vara marknadsledande inom ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade enheter för den europeiska OEM-marknaden.

I tjänsten som operatör på LK Armatur, kommer du att ingå i ett arbetslag med trevliga kollegor, där hjälpsamhet och stöttning av varandra A och O. Det krävs ingen specifik utbildning eller arbetslivserfarenhet för tjänsten, men däremot är din attityd, din vilja att göra ditt bästa och att vara med och sprida positiv energi bland kollegorna av största betydelse. Vi ser även att du är ordningsam och har en god arbetsmoral.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som pågår i 6 månader framåt med chans till överrekrytering vid ett gott samarbete.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos LK Armatur. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Enklare produktionsuppgifter
  • Handmontage av ventiler
  • Handmontage av komponenter
  • Packa ned produkter i kartonger och organisera dessa på pallar
I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid din motiavtion och ditt intresse för tjänsten, samt dina personliga egenskaper.

Som person ser vi att du är
  • Samarbetsvillig
  • Ansvarstagande
  • Noggrann
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helsingborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om LK Amrmatur här.