Meriterande sommar- och deltidsjobb inom IT och Ekonomi till Visma

Meriterande sommar- och deltidsjobb inom IT och Ekonomi till Visma

Studerar du ekonomi och söker efter det perfekta sommarjobbet, som dessutom kommer gå över i en deltidstjänst när skolan drar igång igen? Har du utöver det ett intresse för IT? Visma Collectors i Helsingborg söker just nu efter en studentmedarbetare som vill skaffa sig meriterande erfarenhet hos Nordens ledande IT-koncern både i sommar och även under terminerna

Information om uppdraget

Centralt i Helsingborg hittar du Visma Collectors kontor fullt av möjligheter!
Som studentmedarbetare på Visma Collectors ekonomiavdelning kommer du ingå i det teamet som hanterar betalningsprocesser. Det är ett mindre team som arbetar administrativt med att hjälpa kunder att få betalt i tid, besvara fakturafrågor och sköta hela betalningsprocessen. Avdelningen hanterar ca 125 000 betalningar i månaden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visma Collectors. Uppdraget kommer att vara på heltid under sommaren och därefter deltid till hösten och framåt.

Arbetsuppgifter

Din roll kommer att gå ut på att stötta upp avdelningen med administrationen kring betalningsprocesserna. Genom din roll förväntas det också att du bidrar till utvecklandet av betalnings och processflödet genom att ge inputs och feedback på systemen och processerna.

Du kommer till exempel att:
 • Avrapportera/uppdatera system med återbetalningsavier
 • Hjälpa kunder med enklare fakturafrågor
 • Registrera kundavtal
 • Ta emot ärenden från kollegor gällande betalningsprocesser och lösa dem i systemet
Tjänsten passar dig som studerar ekonomi, gärna med inriktning redovisning eller IT och som har erfarenhet av administrativt arbete. Då Visma lägger stor vikt vid att konstant utvecklas och utmana befintliga arbetssätt tror vi att du också triggas av att vara delaktig i bolagets utveckling och komma med förslag på förbättringar för systemen. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Studerar Ekonomi /IT / Systemutveckling, gärna med inriktning redovisning
 • Har minst ett år kvar av dina studier
 • Har intresse för IT och processutveckling
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
 • Har goda kunskaper i Excel
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av fakturahantering

Som person är du noggrann och strukturerad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan driva dem framåt. Du är orädd och trivs i ett klimat där det är högt tryck och där det krävs att du vågar ta initiativ. Du ser det här som en bra chans till en långsiktig möjlighet och vill utvecklas hos Visma Collectors

Övrig information
 • Start: Mitten av juni
 • Omfattning: Detta är en heltidstjänst under sommaren, som kommer att övergå till en deltidstjänst på ca 30-40 timmar i månaden
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visma Collectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen..
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma Collectors är ett företag som jobbar på olika sätt med att hjälpa våra kunder att få betalt. Ibland handlar det om hela processen, från fakturan, ibland även tidigare än så i form av factoring. Med ett stabilt Visma i ryggen blir Collectors en ännu större aktör och inom energiinkasso och kommun och landsting vågar vi kalla oss marknadsledande.
Det unika för oss är vårt sätt att jobba och se på inkasso. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Det handlar om en mjuk men rättvis hantering. Vårt mål är att inte överskuldsätta. Men också att hjälpa våra kunder att få betalt. Ett lyckat sätt att se på inkasso. Både idag, för 25 år sedan, och framöver.