Medical Information Associate till läkemedelsföretag i Helsingborg

Medical Information Associate till läkemedelsföretag i Helsingborg

Är du på jakt efter din nästa utmaning inom läkemedelsbranschen? I ett av Sveriges snabbast växande läkemedelsföretag får du möjlighet att samarbeta med flera av dina kollegor på företaget för att uppnå bästa kvalitet och effektivitet. Har du en medicinsk utbildning samtidigt som du är en strukturerad och serviceinriktad person är detta en tjänst för dig! Sök idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Medical Information Associate till vår kund i Helsingborg med omgående start för ett uppdrag på sex månader. Omfattningen på tjänsten är 50-100% och kommer att formas utefter den kandidat Academic Work väljer att anställa för uppdraget.

Företaget är ett av Sveriges snabbast växande inom läkemedel. De fokuserar på utveckling, tillverkning och försäljning inom generikaläkemedel, men också innovativa patentskyddade läkemedel. Du kommer att jobba nära ett 40-tal kollegor på plats på kontoret i Helsingborg, där en öppen kultur, driv och självständighet förespråkas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till maj 2019. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Medical Information Associate kommer du att arbeta i en koordinerande roll på den medicinska avdelningen i verksamheten. Du kommer att jobba nära Medical Advisors på företaget där din uppgift är att samordna de frågor som dyker upp kring företagets läkemedel och därefter koordinera vem av dina kollegor du behöver involvera för att svara på kundernas frågor. Så rollen ger dig en bra möjlighet att utveckla din serviceinriktade sida. Rollen innebär även att bistå den medicinska avdelningen med läkemedelskunskap för att kontrollera att marknadsföringsmaterial godkänns och används på rätt sätt.

Du kommer till exempel att:

Ha kontakt med det externa bolag som hanterar företagets första linje-frågor.

Hantera inkommande frågor kring läkemedlen från patienter/läkare.

Utföra administrativt- och back-office arbete för den medicinska avdelningen, t.ex. godkännande av marknadsföringsmaterial.

Tjänsten passar dig som har en utbildning inom läkemedel. Kanske har du en examen som receptarie/apotekare eller är utbildad sjuksköterska som vill ta klivet in i läkemedelsbranschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

Har en Receptarieexamen alternativt har pluggat Apotekarprogrammet, eller annan medicinsk utbildning.

Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Detta då både svenska och engelska används i det dagliga arbetet.

Vill arbeta administrativt i läkemedelsbranschen.

Det är meriterande om du:

Har 1-2 års erfarenhet av att arbeta med medical information.

Som person ser vi att du kan jobba självständigt i din roll för att driva ditt eget arbete framåt. Eftersom du arbetar med flera olika kontaktytor, både interna och externa, behöver du vara serviceinriktad och agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Vi ser även att du är en strukturerad person som planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 50-100%
  • Placering: Helsingborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork