McNeils kvalitetsavdelning söker teknikstudent på deltid

McNeils kvalitetsavdelning söker teknikstudent på deltid

Nu finns chansen för dig som studerar och som har ett intresse för kvalitet, läkemedel och administration att arbeta deltid på McNeil i Helsingborg. Vi söker nu tillsammans med McNeil en kvalitetshandläggare till kvalitetsavdelningen Plant Quality.

Information om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult på McNeil. Du kommer att få en gedigen introduktion och få utbildning i företaget, produkterna och din specifika roll. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också möjlighet till examensarbete samt anställning efter examen. Hos McNeil i Helsingborg drivs massvis med olika projekt. Här finns produktion, forskning och utveckling. McNeil är ett stort, globalt företag som ingår i den amerikanska Johnson & Johnson-koncernen vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

På kvalitetsavdelningen säkerställer man att de produkter som släpps uppfyller alla kvalitetskrav genom kvalitetskontroll, dokumentation och avvikelsehantering/avvikelseutredningar. Som student på McNeils kvalitetsavdelning, Plant Quality, kommer din roll att vara kvalitetshandläggare och du kommer då att arbeta med:
 • Granskning av förpackningsprover
 • Granskning av produktionsdokumentation
 • Arkivering av dokument & andra administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som är studerande inom till exempel kemi- eller bioteknik, och som är intresserad av läkemedelsbranschen - och vill skapa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär hos McNeil, är detta helt rätt deltidstjänst för dig att söka.

Vi söker dig som
 • Är student inom t ex kemiteknik, bioteknik, biomedicin eller medicinteknik
 • Är studerande och har studerat två år redan, men med minst 1-2 år kvar av studierna.
 • Har ett stort intresse för administration, läkemedel, och kvalitetsarbete
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda dessa språk används antingen muntligt eller skriftligt i kommunikationen dagligen
 • Har möjlighet att arbeta cirka 2 pass i veckan under terminerna, och helst vara tillgänglig på måndagar
Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Ansvarstagande
 • Noggrann
 • God samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: januari
 • Omfattning: cirka 2 dagar i veckan, dagtid ca 8-16
 • Placering: Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McNeils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

McNeil är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. McNeil fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Företaget är sedan 2006 en del av amerikanska Johnson & Johnson-koncernen - ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.