Teknikintresserad kundsupport inom e-mobilitet

Teknikintresserad kundsupport inom e-mobilitet

Bee driver omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar för elbilar. Tycker du detta verkar spännande kan tjänsten på Kundsupport passa dig. Du arbetar direkt i kärnverksamheten och bidrar, förbättrar samt utvecklar branschen tillsammans med en organisation i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Bee Charging Solutions räkning en medarbetare till Kundsupport till huvudkontoret i Helsingborg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du anställs direkt hos Bee Charging Solutions.

Bee är en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar och erbjuder laddlösningar inom flera kundsegment i både privat- och offentlig sektor. De har Sveriges största publika laddnätverk och bygger kontinuerligt nya laddplatser. Utvecklingen inom elbilsbranschen går i rasande fart och Bee behöver nu stärka upp med ytterligare en medarbetare för att möta behoven.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal och svara på ärenden via mejl.
 • Behandla inkommande ordrar
 • Försäljning av företagets produktportfölj.
 • Daglig övervakning av driften via driftövervakningssystem
 • Bevakning och uppföljning av felärenden.
 • Övervaka uppkopplade laddplatser
 • Delta och bidra till utveckling av företagets processer
Goda egenskaper för att lyckas i rollen är att du är driven och initiativtagande inför nya uppgifter och har en god förmåga att kommunicera med både kunder och kollegor. Du har ett genuint intresse för att hjälpa andra samt känner ett stort engagemang och tar ansvar för ditt arbete. Du är lösningsorienterad och kan snabbt sätta dig in i olika problem och vill arbeta för att förbättra både arbetsflöden och processer.

Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet från liknande roller inom kundservice/kundsupport
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har god kommunikativ förmåga
 • Förmåga att passa in i en föränderlig miljö där en dag är inte den andra lik
 • Är en god problemlösare och processorienterad
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Meriterande:
* Teknikkunskaper inom ellära

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 08.00-16.30

Placering: Helsingborg

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bee Charging Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se