Projektkoordinator med tekniskt intresse

Projektkoordinator med tekniskt intresse

Kunniga och engagerade medarbetare är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Bee Charging Solutions som driver omställningen till e-mobilitet genom att utveckla framtidens laddlösningar för elbilar. I tjänsten som deras nästa projektkoordinator får du användning för ditt tekniska intresse och strukturerade arbetssätt för samordning av flera parallella projekt med många kontakter. Du arbetar direkt i kärnverksamheten och bidrar, förbättrar samt utvecklar branschen tillsammans med en organisation i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Bee Charging Solutions räkning en Projektkoordinator till huvudkontoret i Helsingborg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du anställs direkt hos Bee Charging Solutions.

Som projektkoordinator kommer du att ingå i ett team tillsammans med två andra projektkoordinatorer. Ni ansvarar för era enskilda projekt men kommer samtidigt att arbeta nära varandra för att utveckla processer, rutiner och arbetssätt för att optimera leveransen gentemot kund. Tjänsten innefattar breda kontaktytor där du dagligen kommer vara i kontakt med kunder, säljare, installatörer och kollegor. Vi söker härmed dig som tycker om att arbeta inom det tekniska området och som trivs med både kundkontakt och administration i din vardag.

Arbetsuppgifter
 • Planera och koordinera projekt och leveranser åt kunder inför installation
 • Säkerställa att projekten genomförs enligt överenskommen tids- och kostnadsram
 • Konfigurera laddboxar innan de skickas ut till kund
 • Sammanställa dokumentation från installationer och driftsättningar för att säkerställa en väl fungerande drift
 • Vara spindeln i nätet och kommunica externt med kunder och installatörer och internt med säljare och driftavdelningen.
Vi söker dig som
 • Gymnasial utbildning, meriterande med teknisk inriktning
 • Har ett tekniskt intresse och förståelse
 • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska, såväl muntligt som skriftligt
Meriterande
 • Arbetslivserfarenhet från en teknisk kundorienterad roll
 • Teknikkunskaper inom ellära
Dina tidigare erfarenheter är viktiga men vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för rollen. Du behöver vara noggrann och förstå vikten av dokumentation för att hantera samtliga pågående projekt och leverans gentemot kund. Konfigureringen av laddboxar som innebär installering av mjukvara förutsätter även att du har en teknisk förståelse med en förmåga att hitta lösningar. Detta i kombination med ditt framåtlut och goda kommunikativa förmåga kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas och trivas i rollen som projektkoordinator.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Vardagar 08.00-16.30
 • Placering: Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bee Charging Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se