Junior projektledare till expandia

Junior projektledare till expandia

Har du alltid drömt att jobba som projektledare? Är du i början av din karriär och redo att kickstarta den på ett marknadsledande företag? Då har du hittat rätt! På Expandia kommer du redan från början ta ett stort ansvar och driva egna projekt, från start till mål. Detta är en chans du inte vill missa!

Information om uppdraget

Expandia jobbar med tillfälliga kontors- och lokallösningar till både privata och kommunala aktörer. Detta är verksamhetsanpassade lösningar i form av moduler för att underlätta för organisationer vid ny- och ombyggnation. Du kommer få komma in i ett växande och marknadsledande företag som fortfarande håller kvar sin familjära känsla. Expandia satsar väldigt mycket på sina anställda och anordnar såväl kontinuerligt team-bulidingaktiviteter och fortbildningar. Den här tjänsten är lokaliserad i Klippan där det i dagsläget jobbar 20 anställda i varierande roller - både projektledare, säljare, lager, produkt och logistik samt kundtjänst. I dagsläget finns det 5 andra projektledare som alla jobbat på Expandia under en längre tid. Det innebär att du kommer få alla möjligheter att ta del av deras gedigna kunskap, både under upplärningen hela anställningstiden därefter. Du kommer komma in på företaget i ett spännande skede där du får alla möjligheter att växa.

Du erbjuds
 • Ett introduktionsprogram vid start
 • Seniora kollegor att ta rygg på
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du ansvara för att planera, leda och genomföra projekt. Allt får att på ett effektivt vis leda projekten i hamn. Expandia jobbar både mot nyetableringar, avetableringar, ombyggnationer och reparationer. Detta innebär att du kommer engageras en bred variation av projekt och olika arbetssätt. Initialt kommer du få följa med seniora kollegor ut på projekten för att få en gedigen start. Därefter kommer du själv få starta upp mindre och enklare projekt för att succesivt ta dig an mer omfattande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
 • Leda byggprocessen och se till att dina projektet förs framåt
 • Kontinuerliga uppföljningar utifrån aspekter som kostnad och tid och skapa ekonomiska sammanställningar inför fakturering
 • Sköta upphandlingar av entreprenörer
 • Skapa underlag och instruktioner till entreprenörer
Vi söker dig som
 • Har en högskoleingenjörsexamen i byggteknik eller motsvarande. Du kan även komma från någon annan typ av YH-utbildning eller liknande inom området
 • God förståelse för byggprocessen
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, då intern och extern dokumentation görs på svenska
 • B-körkort
Det är meriterande om du har viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Ansvartagande
 • Kommunikativ
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Januari/februari
 • Omfattning: Ett vikariat på heltid i ca 10 månader.
 • Placering: Klippan
 • Kontaktinformation: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer göra skillnad. Expandia är inte som andra arbetsgivare. Vi tänker cirkulärt och hållbart. För det kan du göra även när det kommer till att hyra ut lokaler, det har vi bevisat. När vi skapar relationer med kunder och medarbetare gör vi det genom våra tre värdeord: trygghet, engagemang och gemenskap. Vi är genuint intresserade, stöttar alltid varandra och vill ha roligt när vi jobbar. För det är då du trivs, och det är när du trivs som du kan göra skillnad. Detta kallar vi Expandia-andan. Dessutom erbjuder vi bra anställningsvillkor och fina träningsmöjligheter. Vi har t.ex. ett eget nybyggt gym. Bara en sån sak. Varmt välkommen till oss!