Junior iOS-utvecklare

Junior iOS-utvecklare

Vill du jobba på ett litet framgångsrikt företag och bli en del av ett riktigt gott team som arbetar med kunder inom fintech? Har du dessutom goda kunskaper i Swift och Apples utvecklingsmiljöer? Då är du den juniora iOS-utvecklare vi söker!

Information om uppdraget

Ditt team jobbar med kunder inom fintech, främst banker, och ni utvecklar smarta mobil- och webbaserade tjänster som används till bland annat betalning och hantering av fakturor. Självklart ska dessa tjänster både vara snygga och lätta att använda då de används av privatpersoner - bankernas kunder. Teamet har fem medlemmar och består av utvecklare samt team lead, QA och designer. Här finns både seniora och juniora personer och stämningen är god - det är en självklarhet att hjälpa varandra och på fredagar är det ofta några som stannar kvar på kontoret för att spela tv-spel eller ta en AW. Därtill sitter ni i fina lokaler ovanpå Knutpunkten - så för dig som pendlar eller gillar att ha nära in till centrum kan läget inte bli bättre.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du och ditt team jobbar med flera kundprojekt parallellt och ditt primära fokus kommer att vara utveckling av iOS-appar och deras integration med back-end-tjänster. Ditt team har stand-up meetings tre dagar i veckan och ni jobbar ofta med mindre projekt i två-/treveckors-sprintar. Ni jobbar kundnära och för dig som vill finns möjlighet att följa med på kundmöten och bidra med din utvecklarkompetens.

Vi söker dig som
  • har goda kunskaper i Apples utvecklingsmiljöer med fokus på Swift
  • talar obehindrat på svenska eller engelska
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av REST-API:er, intresse för statistik och/eller Git
  • tidigare har arbetat med apputveckling/webbutveckling
Du kan vara nyexaminerad från en utbildning inom IT eller vara självlärd. I den här rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. För att trivas hos vår kund tror vi att du är kommunikativ, nyfiken och har god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Helsingborg, Knutpunkten
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se