Junior Automationsingenjör inom medtech- och läkemedelsindustrin sökes!

Junior Automationsingenjör inom medtech- och läkemedelsindustrin sökes!

AutomationsPartner är en av de ledande leverantörerna av industriautomation till medtec och läkemedelsindustrin i Skandinavien. Vi utvecklar och bygger effektiva produktionslinjer för montering av medicintekniska produkter till våra kunder runt om i världen. Vi söker nu en automationsingenjör som kommer jobba med vår eftermarknad, en tjänst där du kombinerar tid ute hos kund samt i interna utvecklingsprojekt.

Information om uppdraget

AutomationsPartner AB grundades för 25 år och vi är cirka 50 engagerade medarbetare. I verksamheten i Ramlösa, Helsingborg har vi all kompetens tillgänglig i form av projektledning, produktionstekniker, mekanik-, automations- och visioningenjörer med tillhörande anläggningar för tillverkning, montering och testlaboratorium samt vår eftermarknadsavdelning med fullständig service till våra kunder.

Våra medarbetare värnar om den vänliga atmosfären, lagandan och de goda möjligheterna att lära och utvecklas.

Du kommer vara anställd av Academic Work och jobba som konsult hos Automationspartner. Tjänsten är initialt på 6 månader med goda chanser till förlängning om samtliga parter är nöjda med samarbetet. Det finns också en möjlighet att längre fram bli anställd direkt hos Automationspartner.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör tillhör du avdelningen Eftermarknad med Skandinavien som huvudsakligt verksamhetsområde. Arbetet inkluderar support hos kunder, fjärruppkopplat samt interna projekt. Då företaget arbetar mot medtech-branschen ställs det höga krav på noggrann dokumentation i samtliga moment.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom automation. Lägsta nivå: YH
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver mycket god svenska och engelska då företaget jobbar internationellt
Det är meriterande om du:
 • Talar mandarin
 • Har kunskaper inom robotik
 • Har erfarenhet av att arbeta i projektform
 • Har erfarenhet av utveckling i Siemens styrsystem
Som person är du:
 • Flexibel
 • Självgående
 • Driven
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 40h/veckan. Flextid tillämpas
 • Övrigt: Tjänsten innefattar ca 20-30 övernattningar/år
 • Placering: Ramlösa, Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AutomationsPartners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se