It-support till bonnier news

It-support till bonnier news

Är du serviceinriktad, IT-kunnig och gillar tanken på att få vara räddaren i nöden för dina kollegor? Nu behöver Bonnier News stärka upp med en helpdesk-medarbetare på heltid som vill både följa och leda den digitala utvecklingen inom företaget. Du kommer vara en del av deras interna förändringsresa inom tech/utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bonnier News räkning en helpdeskmedarbetare på heltid till deras team i Helsingborg. Du kommer att arbeta nära journalister och redaktörer som jobbar mot tighta deadlines, vilket gör att din support är mycket viktig för att allt ska gå som det ska. Supporten sker framförallt on site men även över telefon, och innefattar felsökning, installationer och många andra spännande tekniska uppgifter. Merparten av arbetet sker i Mac OSX-miljö.

Bonnier News har en mycket god företagskultur - här finns det god sammanhållning och man hjälps åt där det behövs. I din introduktion kommer du till en början gå bredvid en senior kollega och se hur denne arbetar för att sedan ta på dig allt mer eget arbete för att bli självgående. Du kommer även att jobba nära driften och ha kontakt med de andra support-teamen som sitter i Malmö samt Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till september och du kommer att arbeta vardagar 08-17. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget då de har ett långsiktigt behov, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som helpdesk-medarbetade på Bonnier News så kommer du att
 • Hjälpa kollegor på Bonnier News med IT-relaterade ärenden
 • Göra installationer och felsöka vid behov
Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse, vill jobba på ett företag med härlig organisationskultur och som tycker att service är A och O.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av en liknande roll i en IT-servicedesk
 • B-körkort
 • Har goda kunskaper inom Mac OSX
 • Har goda kunskaper i svenska i tal som skrift
 • Har ett mycket stort intresse för IT och service, vilket du motiverar i din ansökan
Det är meriterande om du har erfarenhet av Active Directory, Windows Server, G-Suite och/eller Adobepaketet.

Som person är du positiv och kommunikativ då du kommer ha mycket kontakt med intern personal. Du trivs med att arbeta i team och delar med dig av kunskaper samt erfarenheter. Du är inte rädd för att utmanas och motiveras av att driva din egen utveckling framåt. Vidare tror vi att du är en person som uppskattar frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: Omående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bonnier News, ett av Sveriges största mediehus, innefattar bland annat varumärkena Dagens Nyheter, Dagens Industri, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Veckans affärer, Fastighetsnytt med flera. Bonnier News varumärken levererar dagligen nyheter till miljontals läsare.

Bonnier News vill både följa och leda den digitala utvecklingen. Ett steg närmare denna vision är att skapa rätt förutsättningar för den digitala upplevelsen. Det pågår en intern förändringsresa och en stor satsning inom Bonnier News, speciellt inom tech/utveckling, med högt tempo.