Ledande läkemedelsföretag söker noggranna personer för dokumenthantering!

Ledande läkemedelsföretag söker noggranna personer för dokumenthantering!

Är du tillgänglig för heltidsjobb under Mars-månad? Är du noggrann, strukturerad och mån om att ditt arbete utförs med kvalité? Vår kund i Helsingborg söker 5 personer som under Mars kan hjälpa företaget att flytta över viktiga dokument från ett system till ett annat. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning 5 noggranna och strukturerade personer med start i Mars. Viktigt är att du kan arbeta heltid hela Mars månad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och börja med introduktion sista veckan i februari, och sträcker sig Mars ut.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos vår kund i Helsingborg, är att flytta över viktiga dokument och tillhörande stöddokument från ett system till ett nytt. Det är SOP:dokument, dvs. kvalitetsdokument och rutiner som används inom bl.a. läkemedelsbranschen och inom produktion. Vår kund ska uppdatera och förbättra rutiner och system kopplat till SOP-hantering, och behöver därför föra över själva dokumenten till det nya systemet.

Det kommer finnas möjligheter att arbeta hemifrån när du kommit in i arbetsuppgifterna, förutsatt att arbetet utförs i enlighet med kvalitets- och effektivitetsmått.

Du kommer till exempel att:
 • Noggrannt föra över dokument och rutiner från ett system till ett annat
 • Ha uppföljande samtal och möten med projektledare kopplat till arbetsuppgifterna
Tjänsten passar dig som kan jobba heltid i Mars, och som tycker att det är viktigt att arbetsuppgifter utförs med kvalite och noggrannhet. Kanske ska du påbörja en ny tjänst i April, och vill ha ett heltidsarbete under Mars, eller är du student (kanske till och med ingenjör inom kemi/biologi/bioteknik) som på förhand vet att du kommer ha möjlighet att arbeta heltid under mars och få värdefull erfarenhet av SOP-läsning och SOP-hantering.

Vi söker dig som
 • Är noggrann ut i fingerspetsarna, och värderar att ditt arbete utförs med den kvalité som krävs
 • Har en struktur över ditt arbete, och gillar när det är ordning och reda
 • Kan arbeta utefter uppsatta mål, så att arbetet du utför går framåt
 • Har goda kunskaper både i det svenska och engelska språket, då dokumentation är på både svenska och engelska
 • Har någon form av systemvana
Eftersom arbetet utförs under en månads tid, och där företaget är beroende av att arbetsuppgfterna blir gjorda med precision, kommer vi under rekryteringsprocessen lägga stor vikt vid dig som uppfyller kraven för de personliga egenskaperna.
Som person är du uppmärksam på detaljer, och tar hänsyn till kvalitets- och säkerhetsstandarder. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar också stort ansvar över dina arbetsuppgifter, och driver dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information
 • Start: Introduktion i slutet av februari, start av uppdrag i Mars
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. Företaget fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Kunden är sedan 2006 en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.