Globalt och ledande läkemedelsföretag söker Processingenjör i Helsingborg!

Globalt och ledande läkemedelsföretag söker Processingenjör i Helsingborg!

Vill du arbeta som processingenjör hos vår kund, som är en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag? Gillar du att koordinera projekt och arbeta med utvecklingsarbete? Är du kommunikativ, strukturerad och inte rädd för att ställa frågor? Vår kund söker dig som vill vara med i utvecklingsarbetet för nya läkemedelsprodukter. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en processingenjör med start omgående. Vår kund är en av Helsingborgs största arbetsgivare, och en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag. Kundens avdelning Operations Improvement, som du kommer att tillhöra, supporterar sitens arbete med att överföra nya läkemedelsprodukter till produktionen. Som processingenjör kommer du att få vara med och säkerställa en stabil tillverkningsprocess av dessa nya läkemedelsprodukter.

Du erbjuds

* En senior kollega som mentor vid start

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du att tillhöra Operations Improvement-avdelningen bestående av tolv personer. Avdelning supporterar sitens arbete med att överföra nya läkemedelsprodukter till produktionen. Detta innebär att du som processingenjör kommer att arbeta med och följa processens gång. Du kommer att starta upp tekniska batcher, följa upp processen och kontroll av produkten, samt dokumentera alla steg, så att kollegor kan följa processen. Du kommer även att arbeta med rapportskrivning som är kopplad till analysen av de nya läkemedelsprodukterna.

En stor del av rollen är koordinerande, där du kommer samarbeta med produktägare, operatörer, farmaceutiska ingenjörer och processingenjörer i arbetet med att säkerställa kvalitén på läkemedelsprodukten och för processerna.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
 • Arbeta med teknisk dokumentation och rapporter
 • Vara delaktig i att sätta tillverkningsprocess och metoder
 • Analysera och dokumentera alla processens steg
Tjänsten passar dig som vill vara en länk mellan de olika stegen i tillverkningsprocessen och vill arbeta i en miljö där fokus på noggrannhet, struktur och kvalité är viktig. I rollen kommer du att få insikt i- samt vara drivande i att säkerställa produktionen av läkemedelsprodukter. På sikt finns det goda möjligheter att fortsätta din karriär inom organisationen, om alla parter är nöjda.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad civilingenjörsexamen inom kemi med inriktning processteknik, läkemedel, bioteknik eller liknande
 • Har erfarenhet av dokumentation kopplad till processer och tekniska försök
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då rapportskrivning och dokumentation sker på både svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av utvecklingsarbete, pilotförsök eller liknande

Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Självgående
 • Noggrann
 • Lösningsfokuserad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg
 • Kontaktinformation: Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. Företaget fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Kunden är sedan 2006 en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.