Fullstack-utvecklare för uppdrag i Helsingborg

Fullstack-utvecklare för uppdrag i Helsingborg

Till detta uppdrag söker vi dig som brinner för programmering och som vill arbeta i en organisation där innovation och digitalisering är i fokus. Här ges du möjlighet att arbeta brett med systemutveckling vilket gör tjänsten både dynamisk och utmanande! Vi erbjuder ett långsiktigt uppdrag med möjlighet till anställning hos kund.

Information om uppdraget

Vår kund sitter i lokaler mitt i centrala Helsingborg med närheten till Knutpunkten. Här blir du en del av ett team med ca 15 kollegor som tillhör utvecklingsavdelningen och som har ambitionen att växa kommande år.

Du erbjuds
 • En arbetsmiljö där du får vara med att påverka och få saker gjorda. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas!
 • Ta plats i ett team som strävar efter innovation och som utvecklar nya digitala tjänster med hjälp av mängder med spännande verktyg i teknikstacken.
 • Möjligheten att lägga den lilla extra tiden på att bygga hållbara lösningar och känslan av leverera riktigt hög kvalité som kommer till nytta för andra.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att arbeta med systemutvecklingens alla delar och är omgiven av kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Teamet för digital utveckling arbetar huvudsakligen inom fyra fokusområden, webbplattformen, App-utveckling, API-plattformen och innovationsprocessen. Du är med och diskuterar fram de bästa lösningarna med beställare, produktägare, designers och utvecklarkollegor. Teamet arbetar agilt enligt Scrum i 2veckors sprintar med dagliga stand ups. Vi tror att du gillar att jobba med open source och att du delar teamets passion för programmering.

Utvecklingen sker i följande miljö:
 • Teknikerna för webplattformen är WordPress, objektorienterad PHP och Javascript.
 • Appen bygger till stor del på JavaScript (React) och Node.js.
 • API-plattformen byggs i Node.js.
Vi söker dig som

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skift.
 • Innehar en akademisk examen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande.
 • Arbetat med någon eller flera av de tekniker som nämnts. Du har primärt goda kunskaper i JavaScript.
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Kompetenserna som ligger till grund för denna rekrytering är följande:
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Resultatinriktad
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, med goda möjligheter till rekrytering av kund.
 • Placering: Centrala Helsingborg.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se