Deltidsjobb i Helsingborg

Deltidsjobb i Helsingborg

Letar du efter ett välbetalt extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker flexibla studenter som vill arbeta hos DAD Direct med start i januari!

Information om uppdraget

DAD Direct arbetar med direktmarknadsföring och är beläget på Långeberga, som ligger cirka 10 minuter med buss från centrala Helsingborg. I rollen ingår det att sortera, kvalitetssäkra och paketera kataloger och flyers som sedan skickas ut till deras externa kunder. Som maskinbiträde kommer du att arbeta i produktionsflödet och tillsammans med en erfaren operatör tar ni hand om produkter som maskinen producerar.

Arbetspassen är måndag till torsdag kl.06-15:15 och kl.06-12:15 på fredagar. Det kan förekomma helg- och kvällspass vid behov, dock väldigt sällan, så det är på vardagar vi väntar oss att du kan arbeta. DAD Direct kommer främst ha behov två veckor per månad och då behöver de hjälp varje dag. Resterande två veckor finns det behov men inte varje dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Vi söker dig som
  • Är student på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
  • Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i den dagliga kommunikationen
  • Är flexibel och har möjlighet att arbeta minst två dagar per vecka
  • Är stresstålig och klarar av fysiskt arbete
Det är meriterande om du arbetat med industriarbete tidigare

Som person är du social och prestigelös och i ditt arbete är du noggrann och strukturerad. Eftersom det kommer vara monotona arbetsuppgifter är det viktigt att du inte är en person som tröttnar på repetitiva arbetsuppgifter.

Övrig information
  • Start: 7 januari
  • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka
  • Placering: Knut Påls väg 6, 256 63 Helsingborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs med om DAD Direct på deras hemsida!