Deltidsjobb för studenter på läkemedelsföretag

Deltidsjobb för studenter på läkemedelsföretag

Är du en driven, flexibel och ansvarstagande student som söker deltidsjobb under terminerna? Vill du arbeta hos vår kund, som är en del av ett av världens största hälsovårdsföretag? Vi söker nu ytterligare nya medarbetare till rollen som maskinoperatör till deras produktion i Helsingborg. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Vi på Academic Work har tillsammans med vår kund ett fint samarbete sedan ca sex år tillbaka, bland annat har vi en pool med studenter som arbetar som maskinoperatörer i produktionen vid sidan av sina studier. Nu söker vi ytterligare studenter som är intresserade av att arbeta i denna pool. Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Det finns stora möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag, dvs att jobba extra under terminerna och sedan få heltidsjobb under sommaren. Hos vår kund i Helsingborg drivs massvis med olika projekt och här finns allt från produktion till forskning & utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer du arbeta med bland annat:
 • Drift och övervakning av packningsmaskiner
 • Processkontroller på produkter
 • Elektronisk batchdokumentation
Vi söker dig som
 • Är studerande på en eftergymnasial utbildning i minst tre terminer framåt
 • Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikationen på avdelningen dagligen sker på svenska
 • Har möjlighet att arbeta två dagar i veckan och sedan vidare under sommaren
Meriterande om du:
 • Är teknikstuderande på någon eftergymnasial ingenjörsutbildning inom bioteknik, kemiteknik, medicinteknik, maskinteknik eller el- och automation eller annan teknisk eftergymnasial utbildning såsom t ex förpackningsteknik, produktionstekniker, logistik eller liknande
 • Har erfarenhet från produktion/tillverkning alternativt läkemedelsbranschen
Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställa kvalitén på ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och prestigelös då arbetsuppgifter och arbetstider kan variera.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2 dagar i veckan under terminen och heltid under sommaren
 • Placering: Helsingborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se