Client Manager till Annonsdax

Client Manager till Annonsdax

För att utveckla Schibsteds affärsrelationer i Helsingborg söker vi nu en säljare med ambitionen att skapa långsiktiga digitala kundrelationer. Med en portfölj bestående av några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket erbjuds du en varierande roll med stor utvecklingspotential. Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 70 anställda runt om i Sverige. I en spännande digital miljö i ständig utveckling arbetar man med försäljningsuppdrag åt många av koncernens varumärken, bland annat Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni, Svenska Dagbladet, TV.nu samt Schibsteds egna magasin.

I rollen som Client manager kommer du att arbeta med Schibsteds medieportfölj och din uppgift är att söka upp, boka och genomföra möten med nya kunder. Ditt fokus kommer att vara att optimera och utveckla kundaffären genom förberedelser, research, skräddarsydda lösningar och snabb action.

Du erbjuds

Introduktionsutbildning i Stockholm ger dig rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Här utbildas du inom produkter, priser, verksamheten och säljteknik. I organisationen arbetar man löpande med utvecklingen av alla säljare genom kontinuerlig utbildning, coaching och feedback.

Arbetsuppgifter

Huvudarbetsuppgifter

Boka möten med nya kunder genom uppsökande kontakt och nätverkande

Genomföra kundmöten hos nya kunder för att skapa långsiktiga samarbeten

Vara delaktig i- och ansvara för kampanjuppföljning med dina kunder, bland annat genom att ta fram rapporter, analysera resultat och bistå kunderna med underlag och rådgivning

Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrad svenska då språket förekommer i den dagliga kommunikationen
 • Har minst ett par års erfarenhet av företagsförsäljning
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil då du kommer att använda denna vid resor i tjänsten mot en ersättning
Meriterande för rollen är:
 • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom mediaförsäljning
 • Ett etablerat lokalt nätverk, exempelvis inom föreningsliv eller näringsliv
Som person är du:
 • Affärsmässig
 • Självgående
 • Relationsskapande
 • Trygg i din roll med en personlig mognad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Tills vidare
 • Placering: Helsingborg
 • Rekryteringsrocessen hanteras av Academic Work och Annonsdax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Helén Edvinsson, direktnr 019-76 18 743.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annonsdax är en del av Schibsted Sales and Inventory (SSI), och Schibsted är även delägare i företaget. SSI representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket och Omni. Sedan starten 2003 har Annonsdax expanderat till ett av Sveriges ledande säljbolag inom media med säljkontor från Sundsvall ner till Malmö, med huvudkontoret vid Globen i Stockholm. Idag arbetar ett 70-tal personer exklusivt med mediekoncernen Schibsted.