COWI söker väg- och trafikingenjör till Helsingborg och Malmö!

COWI söker väg- och trafikingenjör till Helsingborg och Malmö!

Är du ingenjör som tycker att trafik, väg och projektering är superspännande, och är ute efter en utmaning med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta med hela projekteringskedjan - allt från gestaltningsplaner till detaljprojektering? Vilken chans! Vad väntar du på? Sök!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cowis räkning en trafik- och vägprojektör med start omgående. Cowi växer, och söker nu efter en medarbetare till deras grupp Väg Gata Trafik som vill bli en del av deras utveckling. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cowis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cowi. Cowis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som trafik- och vägprojektör kommer du att tillhöra avdelningen Samhällsbyggnad. Avdelningen består av Väg Gata Trafik, Landskapsarkitektur och VA, och arbetar väldigt tätt tillsammans genom projektens olika faser planering, utredning, gestaltningsförslag, detaljprojektering och leverans. Avdelningen präglas av täta samarbeten, kunskapsbyten och utveckling där du förväntas ta stort ansvar samtidigt som du får den stöttning du behöver.

I din roll som projektör kommer du att ta fram tekniska underlag och utredningar som ligger till grund för själva projektet och ha en viktig roll i dess framdrift. Du kommer att jobba varierat med både stora och små projekt, och ha många interna kontaktytor då COWI präglas av samarbete mellan avdelningar.

Om avdelningen: COWI präglas av stark kultur, härlig gemenskap och tvärdisciplinärt samarbete över avdelningsgränserna. Detta gäller även för Samhällsbyggnadsavdelningen. Det innebär att du kommer att lära dig väldigt mycket om andra tekniska områden, så som arkitektur och VA, som du kommer ha stor nytta av i din roll. Du kommer få en mentor som inte är din chef, samt en teknisk chef som kommer ha stort fokus på just din utveckling. Avdelningen har också en best practice-kultur där det är viktigt att du även vågar fråga övriga kollegor. COWI främjar också personlig utveckling, och för dig som vill ta mycket ansvar snabbt är COWI rätt plats att göra det på!

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med planering, utredning, tekniska underlag, detaljprojektering och leverans av projekten
 • Arbeta med trafikanalys och utforma trafiklösningar
 • Jobba med digitala verktyg i din projektering
Tjänsten passar dig som är ingenjör, och som verkligen brinner för väg och trafik. Du gillar att analysera och problematisera för att hitta effektiva tillvägagångsätt och förbättringar i processer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskole- eller civilingenjör, med inriktning väg- och vatten, trafik- och väg eller likvärdig utbildning
 • Har ett stort tekniskt intresse, särskilt inom väg och trafik
 • Har kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal som skrift
 • Har god erfarenhet av CAD gärna AutoCAD och/eller Revit
Det är meriterande om du
 • Har körkort
 • Har system- och programkunskap i BIM
I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga kompetenser. Som person gillar du att samarbeta, och anstränger och anpassar dig för att skapa goda samarbeten. Du är initiativtagande, och väntar inte på att någon ska ge dig nästa uppgift utan söker aktivt upp den. Du tar också ett stort ansvar över att driva dina arbetsuppgifter framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Helsingborg eller Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cowis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på ­ ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt tillsammans med engagerade kollegor. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.