Bolånerådgivare

Bolånerådgivare

Nu har du möjlighet att bli en del av vår kunds kreditteam i Helsingborg. För tjänsten som bolånerådgivare söker vi tre personer som är ansvarstagande och har kommunikation-och samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av ekonomirelaterade arbeten i kombination med service, gärna med fokus på kredithanteringsfrågor kan du vara den vi söker. Sök idag då det är start omgående!

Information om uppdraget

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och löper initialt under mars-september 2021.

Arbetsuppgifter

Som Bolånerådgivare kommer du i huvudsak att arbeta med att handlägga inkomna kreditansökningar för analys, beslut samt kundkontakt. Dina ärenden ska resultera i en mötesbokning hos en rådgivare på bolaget som generar affärs- och kundnytta.

Arbetet sker till största del med hjälp av telefon, så det är viktigt att du trivs med dessa redskap. Utöver kontakten med företagets kunder kommer du också ha daglig kontakt med kollegor från olika delar av bolaget, därför är det viktigt att kunna skapa och upprätthålla goda relationer även med arbetskamraterna. Ansvarsområdet innefattar inkomna bolåneansökningar och du kommer rapportera till din teamchef.

Vi söker dig som
  • Har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du har grundläggande ekonomisk förståelse och intresse
  • Du är obehindrad i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har arbetat med kredithandläggning tidigare.
Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Strukturerad
  • Har god kommunikation- och samarbetsförmåga
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, mars-september
  • Placering: Helsingborg
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se