Automationsingenjör till medtech- och läkemedelsindustrin

Automationsingenjör till medtech- och läkemedelsindustrin

Beskrivs du som den tekniktokiga nörden i gänget som aldrig får nog av att diskutera industriautomation, PLC-programmering och den utveckling som medtech-branschen står inför? Välkommen hem - tillsammans med dina framtida kollegor på AutomationsPartner får du möjlighet att jobba med ditt brinnande intresse och grotta ner dig i dessa frågor på daglig basis!

Information om uppdraget

AutomationsPartner AB är en av de ledande leverantörerna av industriautomation till medtech och läkemedelsindustrin i Skandinavien och utvecklar samt bygger effektiva produktionslinjer för montering av medicintekniska produkter till kunder runt om i världen. I Ramlösa, Helsingborg finns all kompetens tillgänglig i form av projektledning, produktionstekniker, mekanik-, automations- och visioningenjörer med tillhörande anläggningar för tillverkning, montering och testlaboratorium samt eftermarknadsavdelning med fullständig service till kunderna. Maskinerna är extremt komplexa och kompetensen inom bolagets fyra väggar är mycket hög. Med 25 års erfarenhet från branschen är de redo att välkomna dig med ett genuint tekniskt intresse som söker nästa utvecklingssteg i karriären.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör tillhör du avdelningen Eftermarknad och arbetet inkluderar såväl support hos kunder, fjärruppkopplat som deltaktighet i interna utvecklingsprojekt. Då företaget arbetar mot medtech-branschen ställs det höga krav på noggrann dokumentation i samtliga moment.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års erfarenhet som automationsingenjör eller motsvarande, gärna från processindustri, medtech, kärnkraft eller livsmedelsbranschen
 • Har en högskoleutbildning inom automation. Lägsta nivå: YH
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver mycket god svenska och engelska då företaget jobbar internationellt
Det är meriterande om du:
 • Talar mandarin
 • Har kunskaper inom robotik
 • Har erfarenhet av att arbeta i projektform
 • Har erfarenhet av utveckling i Siemens styrsystem
För att trivas i tjänsten ser vi att du som person är flexibel, självgående och driven.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 40h/veckan. Flextid tillämpas
 • Placering: Ramlösa, Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AutomationsPartners önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se