App-/webbutvecklare till spännande projekt i Helsingborg!

App-/webbutvecklare till spännande projekt i Helsingborg!

Vill du arbeta i en organisation som verkligen gör skillnad för Helsingborgs medborgare i deras vardag? Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med webb- och apputveckling och vill arbeta i spännande projekt tillsammans med ett litet team där samarbete och kompetensutveckling är i fokus. Ni jobbar ofta utan tydliga kravställningar och uppmuntras till att vara kreativa i ert arbete för att leverara bästa resultat. Är det dig vi söker?

Information om uppdraget

Vi tror att du vi söker har mellan ett och fem års erfarenhet av webb- och apputveckling och vill bli en del av ett litet team om sex personer - en techlead, utvecklare och UI/UX-designer. Det är ett ganska ugnt team men med stor kompetens och driv att utvecklas vidare. Gemensamt är att man brinner för att arbeta i en organisation som gör skillnad för medborgare i Helsingborg varje dag. Du kommer in i startgroparna för ett spännande projekt som du kommer att arbeta med under flera år framåt.

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund och vara anställd av oss på Academic Work. Vi söker dig som vill arbeta hos vår kund på lång sikt och om alla parter är nöjda med samarbetet finns möjlighet till överrekrytering på sikt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att komma in i ett projekt som just nu är i startgroparna och där utvecklare idag bygger plattformen för projektet. Du kommer att arbeta med både app- och webbutveckling och du och ditt team kommer att jobba utan tydliga kravsättningar. Det ger er möjlighet att vara kreativa i ert arbete för att komma fram till den bästa lösningen. Du och ditt team kommer att använda er av AI för att leverera nytänkande lösningar och utveckla mot både IOS och Android.

Vi söker dig som

Vi tror att du vi söker har mellan ett och fem års erfarenhet och är en självgående utvecklare som vill fortsätta lära och utveckas. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med både webb- och apputveckling. Du behöver:
  • React Native och JavaScript
  • SWIFT - IOS
  • tala flytande svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av Javautveckling mot android.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för rollen. Du är en person som gillar att programmera smart och kvalitativ kod som går att använda under en längre tid och gillar att dela med dig av din kompetens till ditt team.

Övrig information
  • Start: Omgående, efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Helsingborg, nära Knutpunkten
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)