Administratörer till Ewerman AB Helsingborg!

Administratörer till Ewerman AB Helsingborg!

Är du en person som ser ett problem och tänker det där vill jag lösa! Trivs du samtidigt med att arbeta i ett fartfyllt tempo där du har en stöttande och koordinerande roll? I rollen som administratör får du en varierande vardag där din förmåga att planera och samordna sätts på prov! I tätt samarbete med inköp och säljavdelningen blir din uppgift att stötta avdelningarna i företagets stora omorganisation. Ta chansen redan idag och sök tjänsten, start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ewermans räkning två stycken administratörer till deras kontor i Helsingborg. Företaget är mitt uppe i att byta affärssystem och behöver därmed två personer som kan komma in och backa upp inköp-och säljavdelningen med olika administrativa uppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ewerman AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader initialt, men eftersom Ewerman har en stark tillväxt finns det goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och att långsiktigt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta brett inom administration och koordination genom att stötta upp inköp-och säljavdelningen. Din roll kommer vara att agera spindeln i nätet och du kommer att underlätta arbetsbördan under systembytet. Du kommer till exempel att:
 • Ta emot ordar digitalt och därefter administrativt se till att få in det i ordersystemet
 • Hantera kundregistret löpande och hantera uppdateringarna
 • Ringa uppföljande samtal till kunder, informera och betala ut eventuell ersättning
 • Plocka ut analyser på olika produkter
Utöver detta kommer du att få hantera administrativa uppgifter som dyker upp efterhand, parallellt med systembytet. Tjänsten passar dig som är driven och vill utvecklas i din roll. Det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter på företaget, och Ewerman AB ser väldigt långsiktigt på de personer som kommer in och visar framfötterna - Duktiga konsulter kan gå hur långt som helst inom företaget!

Vi söker dig som
 • Har examen från högskola eller universitet inom Logistik, Ekonomi, Service Management eller liknande.
 • Är flytande i svenska, i både tal och skrift då inriktningen kommer vara den svenska marknaden
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då kontakt med utländska kunder kan förekomma
Det är meriterande om du:
 • Har jobbat inom detaljhandeln tidigare
 • Erfarenhet av logistik då Ewerman hanterar komplexa logistikflöde med många säsonger, leverantörer och produkter
Som person är du driven och jobbar hårt. Du är stresstålig och trivs i en koordinerande roll där du får agera spindeln i nätet. Samtidigt är du analytiskt och en serviceperson ut i fingerspetsarna vilket märks i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående, Juli 2018.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ewerman AB är Sveriges största fristående importör, grossist och distributör av frukt och grönt. För dem är både kvalité och flexibilitet viktigt att leva upp till, och idag är dem kvalitetsledande och prioriterar färska frukter och grönsaker utan smakförstärkare, stabiliseringsmedel och färgämnen. Ett nära samarbete med deras odlare ger oss möjlighet att säkerställa högsta kvalitet.