.Net-utvecklare

.Net-utvecklare

Med gångavstånd från knutpunkten i Helsingborg sitter dina nya utvecklarkollegor på Webbyrån Petra i en sekelskiftesbyggnad med modern byråkänsla. Här arbetar du nära dina kollegor i små team och startar varje dag med en gemensam frukost och genomgång av dagen. Du och dina kollegor får också stor frihet i att själva utforma ert arbete i projekten för att uppnå kundens önskemål. Här trivs du som vill arbeta på en framgångsrik byrå med nära till beslutsfattande och dina 25 kollegor.

Information om uppdraget

Vi söker dig som har goda kunskaper i .Net-miljö och som vill jobba i hela stacken med små och stora projekt. Webbyrån Petra är en design- och kommunikationsdriven byrå med stor teknisk kompetens som arbetar med välkända kunder. Eftersom det går bra för byrån behöver de stärka upp sitt team med dig som har 1-3 års erfarenhet som utvecklare och vill fortsätta din utveckling och arbeta i nära samarbete med kund i projekten. Ofta har du och ditt team en tät dialog med kunden under projektets gång och de är ofta med under era daily stand-up meetings. Sedan är det upp till dig och dina kollegor att utföra projekten på det sätt ni tror är bäst för att uppnå kundens önskemål. På byrån finns stor teknisk kompetens och seniora kollegor som du kan diskutera dina idéer med.

Webbyrån Petras intention är att du på sikt ska bli anställd hos dem eftersom de har ett långsiktigt behov och vill satsa på dig och din kompetens. Under din tid som konsult hos oss på Academic Work erbjuds du en tillsvidareanställning och du har kontinuerliga uppföljningsmöten med din konsultchef Julia för att följa din utveckling. Webbyrån Petras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta i hela stacken med webbutveckling, programutveckling och apputveckling efter kundens behov och önskemål i små och stora projekt för välkända kunder. På byrån arbetar man bland annat med plattformarna Sitecore, EPiServer och Umbraco så har du inte stött på dem innan har du chans att lära dig här! Du ges också utrymme att testa dig fram, vara kreativ och komma med idéer i de projekt du arbetar i. Här får du chansen att snabbt lära känna dina kollegor eftersom ni har ett tätt samarbete i team om 3-4 utvecklare.

Hos Webbyrån Petra passar du som har ett stort intresse för webbutveckling och känner dig hemma i .Net-miljö. Vi tror att du är en person som har haft ditt första utvecklarjobb och nu vill testa på något nytt och bli en del av ett företag som vill satsa på dig och din utveckling under på lång sikt.

Vi söker dig som

Vi tror att du har läst en utbildnining inom IT och/eller har haft ditt första utvecklarjobb och nu är redo att ta dig an nästa utmaning. Vi söker dig med:
  • goda kunskaper i .Net/C#
  • erfarenhet av ett av följande ramverk: Angular.js / React.js / Node.js
  • goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du talar svenska.

I rekryteringsprocessen lägger vi stror vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en nyfiken person som gillar teamwork och vill lära och utvecklas!

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Helsingborg, med gångavstånd från Knutpunkten
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Webbyrån Petras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork