Är du student och ute efter ett flexibelt extrajobb som informatör?

Är du student och ute efter ett flexibelt extrajobb som informatör?

Är du student och talar svenska och arabiska eller somaliska? Vill du vara med och utveckla landets mångkulturella funktion och gillar att nätverka med andra? Då har du hittat rätt. KAPI söker flera studenter som vill arbeta som informatör för deras kunder. Tjänsten är flexibel och ger dig en insikt i olika branscher. Är du personen som tar ett stort eget ansvar och söker ett meriterande extrajobb? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker flera informatörer på deltid till KAPI i Helsingborg. Detta är ett extrajobb och vi ser därav att du är studerande och vill arbeta ett par timmar extra i veckan. Arbetstiderna är mellan 10-17 och du har möjligheten att arbeta när du kan efter ditt skolschema. Som informatör ansvarar du för att informera och nätverka om KAPIs kunder i sociala medier och på olika samlingsplatser som exempelvis föreningar och universitetet. Du kommer att dela ut broschyrer och samtidigt berätta om KAPIs kunder för målgruppen på stan. Rollen innebär mycket eget ansvar då du både med kollegor men också självständigt ser till att åka mellan samlingsplatser och utföra arbetet. Du kommer att få en introduktion inför din start och ha täta uppföljningar med din arbetsledare på plats.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KAPI. Uppdraget kommer att vara på deltid och är långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som informatör kommer du arbeta i olika projekt för KAPIs kunders räkning. Ditt arbete går ut på att kartlägga vart du ska nätverka och sedan informera och prata med din målgrupp.

Du kommer till exempel att:
 • Informera och nätverka om KAPIs kunder i sociala medier och olika samlingsplatser som exempelvis på caféer, föreningar, universitetet och bibliotek
 • Lämna broschyrer och sätta upp affischer vid samlingsplatser
 • Kartlägga och skapa kontakter inom mångkulturella föreningar
Tjänsten passar dig som är student och som vill ha ett meriterande och givande jobb vid sidan av dina studier. Du kommer att få arbeta med olika kunders marknadsföring och på så sätt få en bra insikt i andra branscher och myndigheter. Du kommer att få träffa olika sorters människor och arbetet kommer till mestadels genomföras utomhus så det är viktigt att du är flexibel. Arbetet kräver att du har en god kommunikativ förmåga, att du är utåtriktad och beredd att hugga i när det behövs.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasialutbildning
 • Har god kommunikativ förmåga på svenska och arabiska eller somaliska
Det är meriterande om du
 • Har körkort
 • Studerar inom marknadsföring
Som person tar du ett eget ansvar. Vi tror att du inte är rädd för att ta kontakt med andra människor och att du trivs med att arbeta i en social roll. Du drivs av utveckling och av att vara en del av förbättring.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 h/v med möjlighet till att arbeta mer
 • Lön: Timlön
 • Placering: Helsingborg
 • Kontaktuppgifter: Dalia.Khatibi@Academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KAPIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAPI AB är en fullservicebyrå som arbetar med mångkulturell kommunikation. De hjälper myndigheter och företag som vill marknadsföra sig till olika mångkulturella grupper i Sverige från en idé till färdiga produkter. KAPI arbetar både med undersökningar och producerar kampanj- och informationsmaterial för alla kanaler på lätt svenska och olika språk.

Få en känsla av KAPI som företag nedan: