Mätningstekniker, eldistribution

Mätningstekniker, eldistribution

Vi på ATS Tjänster i Helsingborg behöver komplettera vårt team med en mätningstekniker inom eldistribution. Har du en yrkesutbildning och ett par års erfarenhet inom området är du kanske just den vi söker.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt planera och utföra arbeten på aktuella projekt inom eldistribution. Du utför inmätning av kablage, skarvar och stationer samt utsättning av kraftkablar, både låg- och högspänning.

Vidare utför du inmätning och utsättning av ledningar som exempelvis fjärrvärme, gas och fiber. Tjänsten innebär även att hantera ritningsdokumentation, utföra riskanalyser och egenkontroller.

Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har en treårig yrkesutbildning och en inmätningsutbildning eller motsvarande, samt yrkeserfarenhet inom eldistribution.

För att trivas med jobbet behöver du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med teamet, vara flexibel och serviceinriktad. Körkort B är ett krav.

Kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Henrik Larsen, arbetschef ATS Tjänster, 072-5335231.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.