Elmontör / Distributionsmontör

Elmontör / Distributionsmontör

Om rollen

Som elmontör hos oss på ATS Tjänster kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl jordkabelarbeten som luftledningsarbeten, kabelskåpsbyten samt arbete i fördelningsstationer. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten, men även drift- och underhållsarbeten förekommer. Vi söker dig med en elutbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten.

Din profil

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande men inget krav då vi utbildar våra montörer. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peab-koncernen förenar vi det mindre företagets dynamik, med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Din ansökan

Ta kontakt med Regionchef Georgios Vellios via telefon eller mail; 0725-33 44 71 georgios.vellios@atstjanster.se

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Georgios Vellios, Regionchef, 0725-33 44 71, georgios.vellios@atstjanster.se
Mer info
Kontaktperson Georgios Vellios, Regionchef
Telefon 0725-33 44 71
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.