Projektledare / Beredare

Projektledare / Beredare

Vår enhet i Syd söker en kombinerad tjänst som Projektledare/Beredare. Placering/kontorsort är flexibel då vi har kontor på flertalet ställe inom regionen.

Som projektledare har du ett totalt projektansvar för dina projekt. Du planerar, leder och styr projekten mot ställda mål. Du medverkar i allt från marknadsbevakning och anbudslämnande till projektgenomförande och överlämnande samt ansvarar för ekonomi, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

I rollen som Beredare kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom beredning.

Vi ser gärna att du är diplomerad EBR-beredare samt innehar några års erfarenhet från motsvarande arbeten, och/eller är elingenjör eller har likvärdig kraftteknisk utbildning. Allmän behörighet är meriterande. Körkort klass B är ett krav.

I denna tjänst krävs det att du ska kunna arbeta både självständigt men även tillsammans med andra. Handlingskraft och målmedvetenhet tillsammans med en god kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas. Du ser möjligheter och helhet där andra ser problem. Ditt handlande präglas av företagsekonomiskt tänkande och affärsmässighet. Flexibilitet och ansvarstagande är honnörsord hos oss.

Urval sker löpande och tjänsterna kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Thomas Eklund, Regionchef
Telefon 0733-84 72 96
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.

ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.