Vi söker en ny Relinings-tekniker!

Vi söker en ny Relinings-tekniker!

Vi behöver förstärkning i Helsingborgstrakten. Du utbildas internt och kommer lära dig av erfarna kollegor. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor och utmaningar.

Arbetet innebär att du med Sacpipe Connection
System tillverkar nya avloppsrör inuti de befintliga. Du arbetar som regel i hyreshus villor men även på industri och i gata. Du arbetar i lag om två-tre personer där resor i tjänsten förekommer. Det är många gånger ett utmanade arbete, men omväxlande och roligt där de dagliga arbetsuppgifterna innebär att man får lösa problem som uppstår.

Du har erfarenhet från hantverksarbete och van att arbeta med kroppen och händerna. Några års erfarenhet från spolare, relining eller motsvarande är meriterande. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för att lyckas med projekten. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, inneha B-körkort samt BE inom sex månader.

Personliga egenskaper: Du är driven, lätt för att lära, god social kompetens, självgående och tar stort ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Tjänsten är tillsvidare och på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Almqvist tfn: 0730- 87 81 50 eller skicka din ansökan till marielle@soderlindhs.se, rekryteringen sker löpande, så sök redan idag!
Mer info
Telefon 042-20 70 59
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://söderlindhs.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÖDERLINDHS – DIN LEVERANTÖR I VÅTT & TORRT

SÖDERLINDHS AB ETABLERADES 1993

Idag är vi ett företag som arbetar med bland annat underhåll av spill- och dagvattenledningar som är förlagda i både mark och fasighet. Vidare med cisternkontroll, torr- och grävsugning. Ett starkt växande område är entreprenadprojekt som innefattar grävsugens breda användningsområde.

Vi har vår bas i Helsingborg men är verksamma i hela södra Sverige. Tillsammans med våra yrkeskunniga medarbetare och toppmoderna utrustning förser vi kommuner, privata och offentliga fastighetsförvaltare, industrier, företag och privatpersoner med ett komplett utbud av tjänster inom avloppsteknik.

Vår lokala närvaro är viktig för att kunna erbjuda den bästa servicen till alla våra kunder. Vi är samtidigt stolta över att ha blivit en del av Norva24, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu fler tjänster och ännu bättre service.

Vänligen läs mer på vår hemsida.