VÄRLDENS MEST UTVECKLANDE JOBB -
SÖDERLINDHS SÖKER EN TEKNISK CHEF MED KUNDFOKUS!


Vi på Söderlindhs satsar för framtiden och vi söker nu en teknisk chef för vår verksamhet med utgångspunkt i Fleninge strax norr om Helsingborg! Som teknisk chef ansvarar du för den tekniska utvecklingen inom våra samtliga teknikområden och du rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifterna omfattar kontakter med kunder och försäljning, teknikutveckling, projektledning, tekniskt stöd till organisationen, offerter, kalkylering och avtal. Som medlem i ledningsgruppen kommer du att arbeta tätt tillsammans med VD plus våra funktioner för personal, ekonomi, IT, transportledning, verkstad och arbetsmiljö.

Vi söker dig som på ett naturligt sätt är drivande i projekt, kundmöjligheter och teknikutveckling. Du trivs mycket bra med kontinuerlig kundkontakt, och du är hands-on samtidigt som du har förmågan att se och arbeta med helheten i en möjlighet. Du har enkelt för att samarbeta och du har ett naturligt sätt att leda personal. Med ett stark kundfokus ser du till att företaget levererar en hög tjänstekvalitet och med ett gott resultat.

Du har minst 10 års erfarenhet från VA-branschen och du har ett stort intresse för fordon och teknik. Du har goda erfarenheter från ledande position med kundansvar sedan tidigare, och som grund har du en examen inom teknik. Meriterande är erfarenhet från något av våra specialistområden som t.ex. rörinspektion, läcksökning, provtryckning, relining, grävsug etc (se mer på www.soderlindhs.se). Du talar och skriver, utöver det svenska språket, obehindrad engelska.

Är du intresserad av att arbeta i ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär och med trevliga kollegor? Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik - med samtidig kundkontakt? Vill du växa med oss? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Ansökan skickas senast den 2020-10-30 till marielle@soderlindhs.se. Vi rekryterar kontinuerligt - så skicka ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

För frågor vänligen kontakta:
  • Marielle Sahlqvist, HR
  • Mobil 072-546 35 41
  • E-post marielle@soderlindhs.se
Mer info
Kontaktperson Marielle Sahlqvist
Telefon 072-546 35 41
Email Mejla Marielle Sahlqvist
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://xn--sderlindhs-ecb.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderlindhs är ett av Södra Sveriges starkaste varumärken inom VA och återvinning och vi har snart 30 framgångsrika år bakom oss. Vi arbetar med hela södra Sverige som arbetsfält och vi har etableringar i Helsingborg, Malmö samt i Stockholm. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Söderlindhs ingår sedan 2017 i Norva24 koncernen, som är Nordens största företag inom UIM (Underground Infrastructure Maintenance). Vi är etablerade i Norge, Danmark, Tyskland och Sverige. Norva24 omsätter c:a 1,6 Mdr SEK med c:a 1000 medarbetare och med 650 fordon.