I HÄNDELSERNAS CENTRUM - SÖDERLINDHS FÖRSTÄRKER NU SIN TRANSPORTLEDNING!

I HÄNDELSERNAS CENTRUM - SÖDERLINDHS FÖRSTÄRKER NU SIN TRANSPORTLEDNING!

Vi på Söderlindhs satsar för framtiden och vi behöver nu förstärka vår transportledning i Helsingborg. Detta med en engagerad, tekniskt kunnig och kundorienterad kollega som gillar full fart på jobbet!

Detta är ett tillfälle för dig som gillar när ena dagen inte är lik den andra, där du löser problem med hög kundservice och samtidigt leder kollegor och leverantörer.

Vår transportledning är på många sätt hjärtat i vår verksamhet, och du hamnar i händelsernas centrum hos oss. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka - och du blir en av våra nyckelpersoner för vårt företags utveckling.

Som transportledare hos oss ansvarar du för kundkontakt samt att leda & fördela arbete. Du resursplanerar din egen enhet med hög kundnöjdhet, effektivitet och säkerhet som fokus.

Arbetsuppgifterna omfattar ordermottagning, transportledning, schemaläggning, ekonomiuppföljning för uppdragen, du kommer att ha ett personalansvar och ansvarar också för uppföljning av personsäkerhet och att vi för din enhet har en god arbetsmiljö.

Detta är ett tillfälle för dig att utvecklas inom service, teknik och ledarskap.

Vi söker dig som trivs med full fart på jobbet och har en förmåga att skapa goda relationer med kunder och medarbetare. Du trivs med att leda och motivera medarbetare och fungerar bra i grupper och team. Du har erfarenhet inom fordon, VA-branschen eller närliggande område och du triggas av problemlösning, där du arbetar systematiskt och trivs med att samarbeta för att hitta lösningar. För dig är det viktigt att nå en hög kvalitet på kundservice och du drivs av att dina medarbetare mår bra och arbetar säkert. Du har en öppen och "säljande" personlighet där det slutliga ekonomiska resultatet för dina uppdrag är en stark drivkraft.

Du talar och skriver, utöver det svenska språket, obehindrad engelska.

Är du intresserad av att arbeta i ett framgångsrikt företag med en tydlig entrepenöriell atmosfär och med trevliga kollegor? Drivs du av utmaningar och problemlösning inom teknik - med samtidig kundkontakt? Delar företagets värdeord; förtroende och passion? Vill du växa med oss? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi på Söderlindhs och vår transportledning längtar efter vår nya kollega, så sök idag!

Söderlindhs är ett av Södra Sveriges starkaste varumärken inom
VA och återvinning och vi har snart 30 framgångsrika år bakom oss. Vi arbetar med hela södra Sverige som arbetsfält och vi har etableringar i Helsingborg, Malmö samt i Stockholm. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Söderlindhs ingår sedan 2017 i Norva24 koncernen, som är Nordens största företag inom UIM (Underground Infrastructure
Maintenance). Vi är etablerade i Norge, Danmark, Tyskland och Sverige. Norva24 omsätter c:a 1,6 Mdr SEK med c:a 1000 medarbetare och med 650 fordon.

Välkommen med din ansökan!

För frågor vänligen kontakta:

Marielle Sahlqvist, HR
Mobil 072-546 35 41
E-post marielle@soderlindhs.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.soderlindhs.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)