OVK-konsult till Ömangruppen i Helsingborg

OVK-konsult till Ömangruppen i Helsingborg

Är du en duktig servicetekniker som är nyfiken på något nytt? Ömangruppen söker nu en OVK-konsult och erbjuder ett spännande och stimulerande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare i Helsingborg.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker med OVK-behörighet kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Du arbetar självständigt och är engagerad i arbetet där resultatet ute hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med besiktning och inspektion av ventilationssystem
  • genomföra felsökningar
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planering av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
  • självständigt arbeta och utföra ditt arbete
  • skapa och bibehålla goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Helsingborg.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har OVK- behörighet, god teknisk kunskap och flerårig erfarenhet från arbete inom ventilationsbranschen. Ett plus om du har kunskaper inom kyla och styr & regler, men det är inget krav.

Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker OVK vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Söka tjänsten

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Marcus Nennebrandt på telefonnummer 0418 302 358.

Sista ansökningsdag 2022-10-09

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ömangruppen?
Se våra korta intervjuer där olika medarbetare berättar om hur deras arbetsdagar ser ut och varför de trivs på jobbet.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Marcus Nennebrandt
Telefon 0418-302358
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 150 medarbetare fördelat på ett 20-tal orter i södra Sverige.