Butikspersonal Heavenly By Schöttinger Väla butiken

Butikspersonal Heavenly By Schöttinger Väla butiken

Heavenly By Schöttinger söker butiks medarbetare till vår butik i Väla, vi söker dig som har en stor passion för kundbemötande och försäljning. Förutom att vara en bra säljare ska du ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga.
Som person har du en utpräglad servicevana och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell och vänlig attityd och har lätt för att samarbeta med andra personer. Tidigare branscherfarenhet är inte avgörande men ska brinna för försäljning och ge våra kunder en förstklassig känsla och service.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning- eller servicebranschen. Du bör ha en hög energinivå och förmåga att bevara fokuseringen speciellt när det är högt kundtryck.

Vi söker deltidspersonal, kan även bli aktuellt med heltidstjänst framöver.
Tjänsten inkluderar kvälls- och helgarbete.
Svenska och engelska i tal är ett krav.
Mer info
Telefon 0703857394
Email Mejla By Schöttinger AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://heavenly.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Heavenly By Schöttinger är en svensk producent av högklassisk gourmetkonfektyr. Alla våra produkterna produceras i vår fabrik utanför Malmö. Våra produkter är handgjorda som innehåller råvaror av högsta kvalité. Bolaget finns idag i 6 länder och expanderar. För att läsa mer gå in på www.heavenly.se