KMA-ansvarig sökes till KEWAB koncernen

Om jobbet

Jobbeskrivning

För rekrytering till KEWAB koncernen söker vi nu en KMA-ansvarig (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) med placering på huvudkontoret i Karlstad.

KEWAB koncernen erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter med över 50 års branscherfarenhet inom anläggning, elkraft, transport, rental och bostad.
Med högt tekniskt kunnande och kompetent personal samt moderna maskinpark är de en konkurrenskraftig helhetsleverantör.
Företagen KEWAB, UTAB och Lindholms är tredjeparts certifierat efter standarden ISO 9001:2015 (Ledningssystem för kvalitet) och ISO 14001:2015 (Miljöledningssystem).
I koncernen ingår följande bolag: KEWAB, UTAB, CD Entreprenad, Lindholms, Huspartner, Isoleringskoncept, Roslunde.

Arbetsuppgifterna som KMA-ansvarig omfattar att bistå med specialistkunskaper inom KMA-området (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) inklusive att utveckla koncernens hållbarhetsarbete.
Du arbetar operativt där huvudsakliga arbetet förekommer i olika projekt, där du har en rådgivande och stödjande funktion gentemot chefer i projekten, och andra medarbetare inom KEWAB koncernen.

KMA arbetet inleds i anbudsskedet och fortsätter till färdigställande av projekten Du ansvarar också att koncernen verksamhetssystem underhålls och utvecklas samt används på rätt sätt utifrån policies, rutiner, kundens krav och lagar och för-ordningar.
Resan mot total hållbar utveckling har just startat så att vi kan medverka till ett hållbart samhälle. Hållbarhetsarbete inom koncernen innebär många utmaningar och möjligheter i vårt arbete. Transporter och klimatfrågan är två av de viktigaste hållbarhetsaspekter.

Så din uppgift och ansvar blir att fortsätta arbetet med koncernens hållbarhets-arbete som även innebär strävan mot en hållbar utveckling med hänsyn till såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala faktorer. Det värnas också om mångfald och utveckling för medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant yrkes-erfarenhet och har kunskap av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt erfarenhet från entreprenadbranschen. Du rapporterar till koncernens VD.

Du har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift och din engelska är god.
Eftersom du har mycket kontakt med såväl kunder, leverantörer och kollegor ställs höga krav på god social förmåga och samarbetsvilja. ,
Du är en person som arbetar strukturerat och har förmåga att planera och tänka långsiktigt. Framför allt har du ett stort intresse för kvalitets-miljö- och arbetsmiljöarbete samt hållbarhetsarbete.
Andra viktiga egenskaper är att du har en positiv grundattityd, är noggrann och självständig.

Välkommen med din ansökan inklusive CV och personligt brev senast 2017-08-31.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Mathias Nordlöf.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla Mathias Nordlöf

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 sept

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.