Hoppa till innehåll
Malte Månson Verkstäder AB logotyp

Diagnostekniker/mekaniker

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Vi expanderar och nu söker vi dig som vill växa tillsammans med oss. Har du tidigare erfarenhet som diagnostekniker/mekaniker av tunga fordon? Då kanske du är vår nästa kollega!

Huvudsakliga arbetsuppgifter


Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Som diagnostekniker/mekaniker kommer du att aktivt leta efter fel på kundens fordon för att minimera kundens stillestånd så mycket som möjligt. Du kommer också att ansvara för att service och underhåll av fordon utförs enligt tillverkarens anvisning.

Exempel på vidare arbetsuppgifter:
  • Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med kundmottagaren.
  • Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad.
  • Ansvara för handverktyg och annan verkstadsutrustning.
  • Identifiera och analysera mekaniska och elektroniska problem i fordon.

Din profil

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver vara självständig och ha sinne för struktur, gärna datavana.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna minst 3 års arbetserfarenhet av tunga fordon samt erfarenhet av diagnos och teknisk felsökning. Har du dessutom erfarenhet av hydraulik och kranar ser vi det som meriterande för denna tjänst.

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:

  • Utbildning inom fordon/teknik
  • Några års arbetslivserfarenhet som fordonstekniker inom felsökning och diagnos
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik
  • Erfarenhet av Mercedes, DAF, Volvo, Scania och MAN
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande

Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Malmö, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är dagtid.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Verkstadschef Jesper Andersson på telefon 040-6420096, eller via mejl jesper.andersson@maltemanson.com

Låter den här tjänsten rätt för dig? Sök redan idag! Då alla ansökningar behandlas löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group har vi idag 27 verkstäder och omsätter ca 650 mkr i koncernen. Vår värdegrund bygger på att vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Det är något vi lever efter varje dag. Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service. Läs mer på vår hemsida: www.maltemanson.com