Screentryckare till Plast Petter i Hova

Screentryckare till Plast Petter i Hova

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att driva vår screentrycksverksamhet. Du kommer få ansvara för samtliga moment inom screentrycket, från beskiktning av screenram till tryckning och rengöring.

Du ansvarar inköp av förbrukningsmaterial och ser till att screentrycksorder levereras i rätt tid och till rätt kvalitet.

Stämmer detta in på dig? Välkommen att skicka din ansökan redan idag. Tillträde kan ske omgående.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Ahlström
Telefon 0708872543
Email Mejla Fredrik Ahlström
Område Gullspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.plast-petter.se
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Plast Petter AB är en specialisttillverkare av produkter i mjukplast, som omsätter drygt 40 MSEK och har ca 30 medarbetare. Den egna tillverkningen finns i Hova och med kontor i Hova och Göteborg.

Erbjudandet består av specialtillverkning mot kundens önskemål och standardprodukter med möjlighet till profilering i eget tryckeri. Huvudsakliga marknadsområden är kontorsvaror, profilprodukter, skyltning och förpackning samt konceptutveckling och legotillverkning.

Varumärket PETTER® står för en mycket hög produktkvalitet, ett tekniskt kunnande i absoluta framkant, och en hög affärsetik i långsiktiga affärsrelationer. Vi har "kapacitet för det stora och blick för det lilla". Det innebär att vi både levererar volymprodukter till Nordens ledande kontorsgrossister och ger det lilla företaget maximalt utrymme för verklig specialdesign.

Plast Petter är under tillväxt och hos oss får du möjlighet att vara med på en spännande framtidsresa med höga ambitioner och modernt ledarskap.