Maskinoperatör - svarvning, fräsning, borrning

Maskinoperatör - svarvning, fräsning, borrning

Nu söker vi på Erasteel en Maskinoperatör inom Underhållsavdelningen till verksamheten i Långshyttan. Hos oss får du utveckla dina kunskaper i en spännande och omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill utvecklas med oss!

Erasteel är den enda aktören i världen som är dedikerad till snabbstål med komplett kunskap inom design, produktion, finfördelning och bearbetning av gasatomiserade och pulvermetallurgiska produkter. Erasteel har mer än 900 anställda och 6 industrianläggningar, varav 3 i Sverige (Söderfors, Långshyttan, Vikmanshyttan).

Om tjänsten

Du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning. I rollen ingår bland annat manuell svarvning, fräsning, borrning och övriga tillkommande arbetsuppgifter inom maskinbearbetning. Du kontrollerar tillflöden av material i maskinerna samt tar fram ritningar och vid behov beställer material. Du kommer att aktivt arbeta i IFS underhållssystem.

I underhållsgruppen arbetar 15 personer inom el- och mekanikområdet och det är mycket samarbete inom gruppen. För dig som är driven och intresserad av att utvecklas finns möjlighet att göra underhållsjobb även i produktion.

Kvalifikationer

Du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Har du arbetslivserfarenhet inom maskinbearbetning, gärna manuella maskiner, är det meriterande men inget krav. Meriterande är även om du har materialkännedom. Du ska behärska att läsa ritningar för att klara av arbetsuppgifterna. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Du som söker är ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noga med detaljer. Vi ser gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Du bör även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjlighet till ett stimulerande arbete i ett internationellt företag. Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra att våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Företaget är i en förändringsresa där det finns möjlighet att delta i olika projekt såväl inom Sverige som utanför Sverige.

Övrigt

Placering: Långshyttan.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Tjänsten är på heltid tillsvidare. Tjänsten avser dagtig men kan eventuellt övergå i skiftgång.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster: https://jobbet.se/karriarsida/erasteel-kloster-ab/

För mer information om befattningen ta då kontakt med:

Mikael Holmberg Underhållschef i Dalarna tel. 0293-54 (692) eller 070-351 73 71

Pekka Malila Underhållsledare i Långshyttan tel. 0293-54(628) eller 070-3517371

Facklig representant, Ulf Kindlund, IF Metall mail: ulf.kindlund@eramet.com eller tel. 0293-546 43

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande.
  • Behärskar att läsa ritningar.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom maskinbearbetning, gärna manuella maskiner.
  • Materialkännedom.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erasteel Kloster AB är den svenska delen av Erametkoncernen som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Vi är ca 380 medarbetare i Söderfors, Långshyttan och Vikmanshyttan och omsätter ca 1,5 miljard kronor. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.
För mer information om bolaget, besök www.erasteel.com