Hoppa till innehåll
Fagerström Miljö logotyp

Vi söker härliga kollegor till sommaren som sug- & spolchaufför

Vi söker vikarier till vår verksamhet på Fagerström Miljö! Vi erbjuder dig ett roligt, fritt men ansvarsfullt arbete, där du bidrar till att lösa en samhällskritisk uppgift.

  • Vi söker en (1) sug- och spolbilsförare, semestervikariat vecka 26-33, område SYD
  • Vi söker en (1) sug- och spolbilsförare, föräldravikariat v.24-33 (ev. förlängning), område SYD
Som sug- och spolbilsförare SYD utgår du från Hedemora och arbetet utförs i Avesta/Hedemora med omnejd. Uppdraget består av att du åker ut med sug-/spolbil och hjälper våra kunder med olika problem som uppstått. Oftast är dessa problem kopplade till avlopps- eller dagvatten/dräneringsledningar och tömning av brunnar samt fett- och oljeavskiljare.

Om dig

Tjänsterna kräver

  • C-körkort
  • YKB
  • digitalt färdskrivarkort
  • förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift

Som person är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt. Du tycker om att samarbeta och du bidrar till ett gott arbetsklimat tillsammans med transportledning och dina kollegor. Eftersom arbetet innebär att du är vårt ansikte utåt i mötet med våra kunder behöver du ha en gedigen känsla för service med stort lösningsfokus för att lösa de problem som våra kunder har.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som sug- och spolförare, CE-körkort och ADR men vi lägger stor vikt vid att du är rätt person med god arbetsmoral, en vilja att lära dig och förmågan att anpassa dig när det uppstår nya situationer.

Ansökan & frågor

För oss är rätt person viktigare än ett proffsigt CV, men skicka ändå gärna in detta och skriv några rader om dig själv. Ansökan skickar du till ansokan@hedemoramiljo.se. Märk din ansökan med vilken tjänst du är intresserad av; Sommar23 alt. FL23

Skicka in Din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor om tjänsterna kan ställas till Driftchef Jeanette Rosengren, jeanette.rosengren@fagerstrombolagen.se eller telefon 070-319 02 41.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson
Sofia Bimer
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fagerström Miljö är ett företag där vi värdesätter vår familjära känsla bland våra härliga kollegor. Vår historia sträcker sig mer än 40 år tillbaka och vi ingår i den familjeägda transportkoncernen, Fagerströmbolagen. Fagerström Miljö en av MaserFrakts större delägare och vi är verksamma inom flera former av miljötransporter, med allt ifrån slamtranssporter för de flesta kommunerna i Dalarna, spolbilar för avloppunderhåll och filmning av avlopp till sopbilar för hushållssopor. Via MaserFrakt kör vi även välkända varumärken som Returpack och FTI.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare