VM maskinuthyrning söker en innesäljare med depåansvar till Hedemora

VM maskinuthyrning söker en innesäljare med depåansvar till Hedemora

Dina arbetsuppgifter

Till en början kommer mycket fokus ligga på att starta upp butiken i Hedemora vilket innebär att du kommer ha helhetsansvaret för butiken samt budgetansvar. Du kommer även ansvara för uthyrning/försäljning samt att du aktivt kommer arbeta med försäljning och kundbearbetning.

Vi söker dig som vill arbeta både med uthyrning och service av små och stora maskiner inom byggsektorn. Du kommer dagligen bemöta och ge våra kunder den bästa servicen i vår butik, ta hand om fakturor samt hantera bokningar i vårt bokningssystem. I dina arbetsuppgifter ingår även att serva och göra rent maskiner, byta kedjor, ladda batterier mm. Allt för att maskinen ska vara redo för uthyrning till kund.

Dagarna är väldigt varierande och styrs efter behovet och våra kunder. Arbetstiden är vardagar 7.00-16.00 där ansvaret för tillgängligheten ingår i denna tjänst.

Din profil

För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för maskiner samtidigt som du drivs av att ge kunderna den bästa servicen.

Som person är du positiv och ser problemlösning som en del av din vardag. Vidare är du driven och har lätt för att ta egna initiativ. Då det finns många maskiner och verktyg för uthyrning i butiken är det viktigt att du är strukturerad och noggrann så att kunden får rätt maskin vid rätt tidpunkt. Vissa dagar har en högre aktivitetsnivå än andra, därför krävs det att du trivs med ett flexibelt och fartfyllt arbete och kan hantera hög belastning i vissa perioder.

Krav för tjänsten är att du hanterar svenska i tal och skrift och har B-körkort. Då tjänsten innebär viss datahantering ser vi att du har goda datakunskaper och hanterar Office programmen. Har du andra körkortsbehörigheter, tidigare arbetat med budget samt branschvana ser vi det som meriterande.

Ansökan

VM Maskinuthyrning samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: anna.eriksson.viberg@clwork.se eller tfn: 0733-51 27 65. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 20 maj 2021.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Hedemora
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget startade i Avesta 2018 och är idag 7 anställda. Vi är ett fristående uthyrningsföretag av verktyg och maskiner. Vi är i ett expansivt skede där antalet kunder ökar för varje år.
Här är du som kund alltid i fokus och vi kommer alltid göra vårt bästa för att hjälpa alla våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vi ska nu öppna en ny butik i Hedemora och söker därför dig som vill vara med på vår resa inom uthyrning.