Processoperatör till Setra i Långshyttan

Processoperatör till Setra i Långshyttan

Om företaget

Setra Trävaror AB är en del av Setra Group och vi är ett av Sveriges största träindustriföretag med omkring 800 anställda. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter och lösningar för byggande och boende på en global marknad. I koncernen ingår sju sågverk och två förädlingsenheter varav en enhet är den storsatsning vi gör i komponentfabriken i Långshyttan. Hos oss är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - har vi med oss i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för oss, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Vi tror på våra medarbetare. Och vi tror på trä.

Dina arbetsuppgifter

I och med storsatsningen i Långshyttan söker vi nu fler serviceinriktade och handlingskraftiga medarbetare. Vi jobbar inomhus med bearbetning av trä. Som processoperatör är du en del av den produktionslinje som övervakar maskinerna och åtgärdar eventuella problem som kan uppstå. Dina arbetstider innebär 2-skift, med möjlighet till arbete ständig natt efter överenskommelse.

Din profil

Eftersom vi både jobbar i team och självständigt så kommer du som är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ att trivas bäst hos oss. Då vi levererar produkter i världsklass till våra leverantörer behöver du vara noggrann i ditt arbete. Dina nya kollegor är sociala individer som gillar fysiskt arbete, det hoppas vi att du också är!

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Då pendlingsmöjligheterna under skiftgång är begränsade är det en fördel för dig att ha B-körkort. Många av våra medarbetare kommer tidigare från produktionsindustri eller har behörighet för truck/travers, det är inget krav att du har det, men vi ser det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Trävaror AB i Långshyttan. Tjänsten är ett konsultuppdrag, som för rätt kandidat övergår till en anställning hos Setra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin på jasmin@clwork.se eller kandidatansvarig Olivia på olivia.sandberg@clwork.se.

Vi arbetar med processen löpande, så ansök redan idag, dock senast 31 oktober.
Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se