Maskin- och truckförare till Setra Trävaror i Långshyttan

Maskin- och truckförare till Setra Trävaror i Långshyttan

Om företaget

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vi tillverkar sågade och förädlade trävaror, byggprodukter samt bioprodukter av gran och furu från ansvarsfullt brukade skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande och hög industriell kapacitet skapar vi klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för våra kunders behov. Vi är cirka 800 medarbetare och omsätter drygt fyra miljarder kronor. I koncernen ingår sju sågverk och två förädlingsenheter, varav en finns i Storbritannien. Huvudkontor och kundservice finns i Sverige och vi har sju olika försäljningskontor runt om i världen.

Långshyttan är Setras centrum för modern träindustri. Här tillverkas bygglösningar i korslimmat trä, limträ samt träkomponenter för dörr- och fönsterindustrin. I Långshyttan finns även serviceorganisationen som sköter hela affären kring produkterna, med bland annat säljare och konstruktörer. Sammanlagt är vi cirka 90 medarbetare. Produkterna säljs till kunder i Sverige och på flera exportmarknader.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en initiativtagande och flexibel maskinförare till Setra Trävaror i Långshyttan. Du kommer huvudsakligen att arbeta med truckkörning, där du ansvarar för att hantera vårt virke på ett effektivt och säkert sätt. En viktigt del i ditt arbete är att delta och bidra i vårt arbete med ständiga förbättringar. På Setra Trävaror strävar vi efter ett gott samarbete inom och mellan avdelningarna, vilket innebär att du även kommer vara delaktig i övrigt förekommande uppgifter på sågverket när behov finns.

Arbetsformen är för närvarande tvåskift, men andra skiftsformer kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt innehar lägst B-truckkort, specificera vilka behörigheter du har i din ansökan. Om du har tidigare erfarenhet av truckkörning inom produktionsindustri och främst träindustri ser vi det som meriterande. Du har god datorvana och uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor viktigt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett tydligt säkerhetstänk, har förmågan att ta egna initiativ och är en sann lagspelare. Som maskinförare arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett team och ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Tjänsten är beräknad att start i sommar och du blir till en börjad anställd av Clockwork i sex månader som sedan är tänkt att övergå till en fast anställning hos Setra Trävaror.

Ansökan

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-08-31. Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Muminovic via mail, jasmin@clwork.se. Under sommaren kan återkopplingen dröja men alla sökande kommer att få svar, senast vid avslutad process.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se