Kundservicemedarbetare till Setra i Långshyttan

Kundservicemedarbetare till Setra i Långshyttan

Om företaget

Setra Trävaror AB är en del av Setra Group och vi är ett av Sveriges största träindustriföretag med omkring 800 anställda. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter och lösningar för byggande och boende på en global marknad. I koncernen ingår åtta sågverk och tre förädlingsenheter varav en enhet är den storsatsning vi gör i komponentfabriken i Långshyttan. Hos oss är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - har vi med oss i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för oss, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Hos oss blir du en viktig pusselbit i en flexibel och prestigelös organisation. Vi tror på våra medarbetare. Och vi tror på trä.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning till Långshyttans kundserviceavdelning. Som kundservicemedarbetare är du den första viktiga länken i kundens kontakt med oss. Du ansvarar för att ge kunden hög professionell service genom att besvara och lösa inkommande samtal och mail. Även arbetsuppgifter såsom orderhantering, leveransplanering och transportbokningar kommer att ingå i ditt dagliga arbete. Att kommunicera via mail och telefon, både på svenska och engelska, är också något som kommer att förekomma dagligen.

Din profil

För att du ska trivas hos oss krävs det att du är strukturerad, brinner för service och är lösningsorienterad. Eftersom vi både jobbar i team och självständigt så krävs det att du är en lyhörd lagspelare med förmåga att arbeta på egna initiativ. Är du dessutom engagerad och har en stor passion för trä och Setras produkter är det starkt meriterande. Vi levererar komponenter i världsklass till våra leverantörer, därför behöver du vara noggrann i ditt arbete. Dina nya kollegor är sociala individer och fenor på administration, det hoppas vi att du också är!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Trävaror AB i Långshyttan. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Tjänsten är ett sommarvikariat
Start: April
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar 07.00-16.00

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin (jasmin@clwork.se) eller kandidatansvarig Olivia (olivia.sandberg@clwork.se).
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se