Beredare till Setra Trävaror AB i Långshyttan

Beredare till Setra Trävaror AB i Långshyttan

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är vår blivande produktionsberedare för KL-träfabriken.
Arbetet består främst av:
  • Partibildning
  • Nesting - Materialoptimering
  • Beredning av tillverkningsunderlag
  • Utveckling av arbetssätt och optimering av CNC-maskinens parametrar
Arbetet har flera tvärfunktionella gränssnitt och vardagen innehåller ofta en dialog med projektkoordinatorer, konstruktörer, projektledare och produktionspersonal. Du kommer att ingå i projektgruppen som för närvarande är 12 st och där fyra arbetar med produktionsberedning.

Din profil

Du kan ha en bakgrund med från produktionsnära arbete som produktionsingenjör, maskinoperatör men du kan också komma direkt från en teknisk gymnasie-/högskoleutbildning. Det allra viktigaste är att du har ett intresse för teknik samt en genuin vilja och förmåga att samarbeta med människor för att lösa problem.

För att du ska trivas i den här rollen tror vi att du har en drivkraft och initiativförmåga för att lösa varierande uppgifter samt en ödmjukhet och uthållighet för att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet.

Vi blir extra förtjusta om du dessutom har erfarenhet av att jobba med produktionsberedande uppgifter som t.ex. nesting för programmering av cnc-skärmaskiner eller liknande.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Andersson 0708-215 318 eller anna.andersson@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-08-21.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 070 821 53 18
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Setra får du vara med och utveckla framtidens material: trä. För trä är det enda förnybara byggmaterialet - och därmed en del av lösningen på dagens klimatproblem.
Setra i Långshyttan producerar KL-trä(Korslimmade träskivor) och limträ som är förnybara, klimatsmarta alternativ till stål och betong. Det är med stolthet som vi på Setra kan erbjuda en komplett helhetslösning för träbyggnadsprojekt.

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter och lösningar för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 850 anställda och omsätter ca 4 miljarder kronor. Omkring 65 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien.

Vi vill ta vara på dina idéer, din erfarenhet och din nyfikenhet. Tillsammans med oss kan du växa i en inspirerande arbetsmiljö som grundar sig i vår filosofi, som vi kallar för Grönsamhet. Den bygger på hållbarhet och våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - vilket präglar vårt sätt att göra affärer och hur vi är på jobbet varje dag.
Läs gärna mer på setragroup.com.