Servicetekniker till Garpenberg

Servicetekniker till Garpenberg

Sandvik Mining and Rock Technology söker nu en servicetekniker till vår serviceenhet i Garpenberg. Vår serviceorganisation växer starkt från norr till söder och vi behöver flera duktiga medarbetare som vill ha ett omväxlande arbete i spännande miljöer, där våra kunder alltid har högsta prioritet.

Som en världsledande leverantör av utrustning och service inom gruv- och anläggningsindustrin är vi stolta över vår historia och vår vision. Vi har kunskapen att erbjuda de lösningar våra kunder behöver för att lyckas i sin dagliga verksamhet men framförallt har vi drivet att utveckla framtidens teknik.

Din utmaning
Som servicetekniker hos oss arbetar du med våra topphammarprodukter för bergborrning, där du bland annat ansvarar för service av våra borrkronor. I dina arbetsuppgifter ingår också att serva maskinerna i vår verksamhet, lageravläsningar samt lagerpåfyllnad. Genom att arbeta nära våra kunder och medverka på möten med dem förstår du deras behov och säkerställer en kvalitativ och väl fungerande leverans.

Placeringen för den här rollen är Garpenberg och du arbetar i skift.

Din profil
Vi söker dig som har en naturlig servicekänsla och har du underjordserfarenhet och kunskap inom bergarbete är det meriterande, likaså om du har någon form av teknisk utbildning. Har du också ett SSG-kort för att komma in i gruvor är det ett plus. Du har även goda kunskaper i Microsoft Office. Då vi verkar lokalt behöver du goda kunskaper i svenska och då vi tillhör en global organisation är kunskaper i engelska meriterande.

Din personlighet gör oss bättre! Som person är du väldigt öppen och med dina kommunikativa egenskaper bygger du med enkelhet starka relationer med personer i din omgivning. Att leverera service av hög klass är något som är självklart för dig och du brinner verkligen för att driva förbättringsarbete!

På Sandvik är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och därigenom även våra kunder.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-14. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0010153. Om du vill bifoga ett personligt brev gör du detta samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Fredrik Stockberg, rekryterande chef, 026-264 896

Fackliga kontaktpersoner:
Richard Henriksson, Unionen, 08-685 94 56

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-261 444.

Ansvarig rekryterare
Christian Richtnér

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda. Vi kommer därför inte att köpa några ytterligare annonsplatser eller tjänster för pågående rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rocktechnology.sandvik/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2018 omkring 42 000 anställda och en försäljning på cirka 100 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.