Projektledare - Stålkonstruktioner & byggsmide

Projektledare - Stålkonstruktioner & byggsmide

Arbetsuppgifter

I arbetet som projektledare ingår ansvar för projekten avseende tid, kvalitet, inköp och resultat. Det är projektledarens uppgift att tillsammans med montageledare planera och förbereda inför produktionsstart och implementera och verka enligt gällande strategier för en effektiv produktion. Säkerställande att projektekonomin uppföljs, att tidsplanen hålls och att projekten når sina mål. Att med gott ledarskap utveckla fungerande team i projekten. Rollen innebär många kontaktytor och relationsbyggande med kunder, medarbetare, leverantörer och underentreprenörer.

Personliga egenskaper

Du som person är framförallt kommunikativ, stresstålig och flexibel samt har förmågan att kunna se till detaljer lika lätt som helheten. Du gillar att ha kvalitet och service i fokus. Du är drivande och självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbetet samt har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning som byggnadsingenjör eller motsvarande men ej krav. Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom stålbyggnad är positivt.

Tjänsten kan tilldelas före utgånget datum.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://primab.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Primab är ett företag i södra Dalarna som har funnits sedan 1989. Vi befinner oss i stora och fräscha lokaler i Vikmanshyttan
9 km utanför Hedemora. Vi är ett företag som tänker moderniserat och miljövänligt. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner i alla olika slag. Vi har även egen tillverkning av räcken, balkonger. Egen bläster och målningsanläggning.