Dina arbetsuppgifter

Vi rekryterar en Operativ chef som kommer att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Arbetet sker nära verksamhetsledningen och den dagliga driften med både operativa och strategiska frågor. I arbetsuppgifterna ingår b.l.a. budgetansvar, kvalitetsansvar samt planering, utveckling och uppföljning av verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar . Du kommer att arbeta utifrån företagets värdegrund och visioner samt ansvara för att kunna erbjuda tjänster av god kvalitet utifrån rätt ekonomiska grunder. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker en driven chef med flerårig erfarenhet från ledande befattning. Eftersom du kommer att ha ett nära samarbete med olika avdelningar ser vi gärna att du är tydlig, lyhörd och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ser vi att du är trygg i din ledarroll, postiv i ditt sätt att agera samt har förmågan att skapa en delaktighet och ett engegemang i organisationen. Affärsmässighet är viktigt i denna roll då vi ständigt arbetar med att hela tiden utvecklas och hitta nya möjligheter. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR, ekonomi eller sjukvård. Har du dessutom erfarenhet av att leda andra chefer ser vi det som meriterande.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal senast 4 juni. För ytterligare information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg tfn 073-351 27 65 eller Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist tfn 073-351 27 05 . Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 073-3512765
Område Hedemora
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omvårdnad i Skönvik AB bedriver omvårdnadsverksamhet med inriktning på både yngre och äldre människor med demens eller andra omfattande psykiska funktionsnedsättningar.
Vår verksamhet syftar till att skapa en positiv miljö med känsla för det unika hos varje människa. Den röda tråden i tillvaron är att mötas med värme och lyhördhet. Att bli sedd. Att få samspela med andra och känna delaktighet är viktiga perspektiv i vår verksamhet.