Installations- och servicetekniker till Mellansverige med med utgångspunkt från Hedemora

Installations- och servicetekniker till Mellansverige med med utgångspunkt från Hedemora

Arbetsbeskrivning
Som installations- och servicetekniker på MAF Pump AB arbetar du med testkörningar och installationer av slamavvattnare, optimering av drift, problemlösning samt förebyggande underhåll och slamavvattnare. Även förebyggande underhåll av pumpar kan förekomma. Arbetet innebär en hel del resande eftersom den största delen av jobbet sker på plats i kundernas lokaler. Du kommer att få vara med och vidareutveckla en redan fungerande serviceverksamhet vilket, förutom själva servicearbetet, innebär uppsökande av nya uppdrag hos kund, uppföljning av utförda arbeten samt ett nära samarbete med våra tekniska säljare och andra medarbetare. En del av jobbet är administrativt då det blir ditt ansvar att planera och dokumentera samt följa upp dina utförda uppdrag med en skriftlig rapport.

Tjänsten är på heltid och baseras på 40-timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera från vecka till vecka så det krävs att du är flexibel. Du utgår från vår industri- och kontorslokal i Hedemora samt även när det passar från det egna hemmet. Våra kunder finns över hela Sverige så vissa uppdrag kräver övernattning på hotell. Uppskattningsvis kommer du att ha cirka 50–70 resdagar per år. Du kommer att ha tillgång till en fullt utrustad servicebil.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad, samt van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du blir vår representant hos kunderna och därför är det viktigt för oss att du är en lugn, saklig och trevlig person. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens. Vi vill att du har en dokumenterad arbetslivserfarenhet på det mekaniska området och ser gärna att du har arbetat några år som exempelvis service- och/eller underhållstekniker. Du bör ha god vana att felsöka och lösa problem. Grundläggande datorkunskaper är ett krav. Erfarenhet från reningsverk är en stor fördel.

Är du rätt person för oss väntar ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. MAF Pump är ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@mafpump.se så vi vår veta vad du kan bidra med och varför du vill jobba hos oss. Urval sker löpande.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mafpump.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MAF Pump AB är ett familjeägt företag i pumpbranschen. Vi utvecklar och tillverkar vår egen excenterskruvpump som säljs under varumärket AHLEX. Dessutom är vi marknadsledande i Sverige på tillhandahållandet av reservdelar till flera olika märken av excenterskruvpumpar. Vår verksamhet är uppdelad i fem affärsområden: pumpar och pumpdelar, omrörningssystem, slamavvattning, biologisk luftning samt service och underhåll. Våra framgångar inom affärsområdet slamavvattning gör att vi nu behöver förstärka med en installations- och servicetekniker.

Läs mer om oss på www.mafpump.se