Kund/säljsupport

Kund/säljsupport

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker för kunds räkning semesterpersonal till Märkesdemo i Hedemora, vilket är nordens enskilt största bildemontering. Dina arbetsuppgifter som säljare består av att svara i telefon och hjälpa kunder med att hitta rätt delar till sin bil. Du kommer även söka i hjälpprogram för att säkerställa att delarna passar till den tilltänkta bilen samt att du kommer arbeta i olika dataprogram som finns tillhanda som stöd. I vissa fall kommer du även få hjälpa till och svara på digitala förfrågningar på begagnade bildelar från verkstäder.

Din profil

För att passa till tjänsten ser vi att du har:
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • God datavana
  • Telefonvana
  • Bilintresse
Arbetstperiod: Juni - Augusti, varierande arbetstider 7 - 16 eller 9 - 18.
Anställningsform: Visstidsanställning

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För frågor angående tjänsten kontakta konsultchef, Anna Eriksson Viberg, tel: 073-3512765 eller via mail: anna.eriksson.viberg@clwork.se. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2019.04.28
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson Viberg
Telefon 0733512765
Område Hedemora
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se