Demontör bildemontering

Demontör bildemontering

Till vår anläggning i Hedemora söker vi nu en demontör. Arbetsuppgiften är främst att demontera personbilar eller delar av dessa till mindre komponenter för att göra dem tillgängliga för försäljning till verkstäder och privatpersoner.

Din profil

Vi söker en lagspelare som är van att jobba mot gemensamma resultat. Har du bakgrund inom lagidrott förstår du vikten av att alla drar mot samma mål. Det är viktigt att du är praktiskt lagd och har förmåga att jobba med olika handhållna verktyg. Branscherfarenhet och truckkort är meriterande.
Mer info
Område Hedemora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.atracco.se
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atracco Group är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I gruppen ingår bolagen Atracco som bedriver bildemontering, Atracco Auto som bedriver bilskadereperationer samt Recopart som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter över 600 miljoner och har ca 420 anställda på orterna Borås, Stockholm, Hedemora, Helsingborg, Växjö, Mönsterås, Norrköping, Linköping, Helsingborg, Västerås, Örebro och Tromsö.