Elnätchef till Hedemora Energi

Elnätchef till Hedemora Energi

Har du ett starkt intresse för hållbar utveckling och har goda kunskaper inom elnät? Är du en kommunikativ och ansvarstagande ledare som skapar möjligheter för dina medarbetare? Nu söker Hedemora Energi en erfaren person till rollen som elnätchef. Känns det som ett jobb för dig?

Vad går jobbet ut på?
Hedemora Elnät utgörs av engagerade medarbetare med olika och kompletterande erfarenheter där du ansvarar för att leda och fördela arbetet i verksamheten. Du ansvarar för att på ett effektivt sätt utveckla verksamheten genom ständiga förbättringar. Som elnätchef har du fullt resultat- och personalansvar och därmed även lagstiftning, interna regelverk samt att rutinerna efterlevs.

I rollen identifierar du förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde samt följer upp verksamheten både ekonomiskt och verksamhetsmässigt för att kunna ta beslut både självständigt och tillsammans med ledningsgruppen.

Den vi söker
Vi söker dig som har en relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av elnätsverksamhet i arbetsledande befattning och dessutom en erfaren projektledare för både stora och små projekt. Meriterande är om du har elbehörighet. B-körkort är ett krav.

Som person är du tydlig, kommunikativ, resultatorienterad och du drivs av viljan att utveckla och förbättra. Du är prestigelös och har en förmåga att på ett inspirerande sätt leda medarbetarna och ge dem de bästa förutsättningarna för att lyckas i sina roller.

Vad kan Hedemora Energi erbjuda dig?
Bemötande, Respekt, Trygghet, Bekvämt är de värdeord som beskriver Hedemora Energi och vi är en arbetsgivare som månar om sina anställda. Vi är lokalt förankrade i Hedemora kommun och arbetar nära våra kunder. Här erbjuds du möjligheten att arbeta nära de olika avdelningarna på Hedemora Energi och det gör du tillsammans med engagerade och ansvarstagande kollegor som har roligt tillsammans på jobbet.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Hedemora Energi med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, men senast 2020-01-07.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Pär Gårdbro
Telefon 023705545
Område Hedemora
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedemora Energi är ett helägt kommunalt bolag och ägs av Hedemora Kommun. Hedemora Energi är en koncern med två dotterbolag, Hedemora Kraft och Värme AB samt Hedemora Elnät AB. I moderbolaget distribuerar vi fjärrvärme och stadsnätstjänster. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, omhändertar och renar avloppsvatten samt transporterar och behandlar avfall. I Hedemora Kraft och Värme AB sker koncernens fjärrvärme- och elproduktion. Hedemora Elnät AB distribuerar elenergi. Koncernen har 60 anställda, varav 9 personer arbetar inom elnätverksamheten.