Erfarna svetsare till Dala Construction AB

Erfarna svetsare till Dala Construction AB

Om Dala Construction/tjänsten
Dala Construction levererar tjänster inom: Tillverkning SS-EN ISO 3834-2 -Tunnplåt -Grovplåt -Rostfritt -Höghållfast -Aluminium Byggprojekt SS-EN 1090-1 SS-EN 1090-2 EXC3 Industriservice Montagearbeten.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av montering och svets, främst: MIG/MAG. Du kommer att svetsa i rostfritt material, svartplåt och aluminium. Arbetet innebär att svetsa efter ritning till bygg- och verkstadsindustrin i små serier. Du kommer att arbeta med olika projekt och ingen vecka är den andra lik. Truckkörning kan förekomma i arbetet.

Tjänsten som svetsare är ett långsiktigt konsultuppdrag med start så snart som möjligt. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår i en anställning direkt hos Dala Construction.

Om dig
Du har minst fem års erfarenhet av MIG/MAG-svetsning och goda kunskaper i ritningsläsning. Din tekniska förståelse och verktygsvana kommer att komma väl till pass i denna tjänst. Du har även goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande av medarbetare och kunder. Du funderar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. Då arbetet stundtals kan vara tungt behöver du ha god fysik.

Meriterande om du har truck och traverskort, säkra lyft och heta arbeten.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve, ulrika.struve@adecco.se alt. 023 -70 55 96.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Svets, MIG, MAG, ritningsläsning, Dala Construction, Hedemora, montagearbeten, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Hedemora
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.